Pro Pac 

Pro Pac Ultimates valmistetaan Yhdysvalloissa huolellisesti ja tarkoin valituista raaka-aineista (kts. raaka-aineluettelot). Se sisältää korkealaatuista proteiinia, antioksidantteja, hedelmiä ja vihanneksia. Pro Pac Ultimates on 100 % täydellinen ja tasapainoinen ruoka koiran kaikkiin elämänvaiheisiin. Se tarjoaa kuusi eri täysjyväviljaa sisält...

Pro Pac Ultimates valmistetaan Yhdysvalloissa huolellisesti ja tarkoin valituista raaka-aineista (kts. raaka-aineluettelot). Se sisältää korkealaatuista proteiinia, antioksidantteja, hedelmiä ja vihanneksia. Pro Pac Ultimates on 100 % täydellinen ja tasapainoinen ruoka koiran kaikkiin elämänvaiheisiin. Se tarjoaa kuusi eri täysjyväviljaa sisältävää ruokaa ja kolme viljatonta vaihtoehtoa. Kaikki sarjaan kuuluvat tuotteet ovat korkealaatuisia ja erittäin maistuvia. 

Pro Pac Ultimates -täysravinnot eivät sisällä maissia, vehnää tai soijaa eikä niissä ole käytetty keinotekoisia väriaineita, aromeja tai säilöntäaineita. Pro Pac Ultimates -sarjan tuotteet täyttävät kaikki ravitsemustasot, jotka noudattavat AAFCO:n viranomaisten määrittelemiä koiranruuan ravitsemusprofiileja.

Lisää