Alennettu hinta! Wuff it! Deshedding - Karvanlähtöä hillitsevä shampoo koirille pe 1.1.19 Suurenna

Wuff it! Deshedding - Karvanlähtöä hillitsevä shampoo koirille pe 1.1.19

WI90002

Parasta ennen 1.1.2019

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

6,98 €

-50%

Ennen 13,95 €

Lisätiedot

Uudistava shampoo, jota suositellaan käytettäväksi erityisesti karvanlähtöaikana. Nokkos- ja koivu-uutteet hoitavat lemmikin turkkia ja tehostavat turkin kasvua, ehkäisevät karvanlähtöä ja lisäävät turkkiin volyymia. Kätevä pumppupullo. Koko: 300 ml.

Holistinen Wuff It! Premium -turkinhoitotuotesarja koostuu käsintehdyistä, luonnollisista luomuraaka-aineista valmistetuistashampoista ja hoitoaineista koirille ja kissoille. Hellävaraisen hoitavien tuotteiden kehityksessä on hyödynnetty Pohjois-Eurooppalaista viisautta kasvien vaikutuksista ja tehosta ihon, turkin ja kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Myös parhaat eläinlääkärit ja farmaseutit ovat toimineet osana tuotteiden kehitystiimiä tuomassa oman lääketieteellisen näkemyksensä.

Tuotteiden valmistuksessa on hyödynnetty kasveja pohjoisen luonnosta. Ne sisältävät kasviuutteita, öljyjä, tislattuja öljyjä, lähdevettä ja mietoja, luonnollisia, aromaterapeuttisia aineita. Nämä erityiset raaka-aineet pehmentävät ja ravitsevat ihoa ja turkkia, neutralisoivat hajuja, vähentävät allergisten reaktioiden riskiä ja pitävät lemmikin turkin puhtaana ja terveenä.

Wuff It! on ensimmäinen valmistaja maailmassa, joka on tuonut täysin luonnonmukaisen lähestymistavan lemmikkien turkin ja ihonhoitoon.