Alennettu hinta! Wuff it! Rejuvenating Uudistava shampoo koirille pe 1.1.19 Suurenna

Wuff it! Rejuvenating Uudistava shampoo koirille pe 1.1.19

WI90003

Parasta ennen 1.1.2019

Tiedot

Huomio: Enää muutama tuote varastossa!

6,98 €

-50%

Ennen 13,95 €

Lisätiedot

Rauhoittava shampoo, joka sisältää akuutin ja kroonisen ekseeman lääkinnällisessä hoidossa käytettävää koivunsilmu-uutetta. Toinen tärkeä raaka-ainetyrniöljy auttaa parantamaan pieniä iho- ja limakalvovaurioita ja haavaumia. Rejuvenating Shampoo on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön lemmikeille, joilla on herkkä tai ongelmaiho. Kätevä pumppupullo. Koko: 300 ml.

Holistinen Wuff It! Premium -turkinhoitotuotesarja koostuu käsintehdyistä, luonnollisista luomuraaka-aineista valmistetuistashampoista ja hoitoaineista koirille ja kissoille. Hellävaraisen hoitavien tuotteiden kehityksessä on hyödynnetty Pohjois-Eurooppalaista viisautta kasvien vaikutuksista ja tehosta ihon, turkin ja kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Myös parhaat eläinlääkärit ja farmaseutit ovat toimineet osana tuotteiden kehitystiimiä tuomassa oman lääketieteellisen näkemyksensä.

Tuotteiden valmistuksessa on hyödynnetty kasveja pohjoisen luonnosta. Ne sisältävät kasviuutteita, öljyjä, tislattuja öljyjä, lähdevettä ja mietoja, luonnollisia, aromaterapeuttisia aineita. Nämä erityiset raaka-aineet pehmentävät ja ravitsevat ihoa ja turkkia, neutralisoivat hajuja, vähentävät allergisten reaktioiden riskiä ja pitävät lemmikin turkin puhtaana ja terveenä.

Wuff It! on ensimmäinen valmistaja maailmassa, joka on tuonut täysin luonnonmukaisen lähestymistavan lemmikkien turkin ja ihonhoitoon.