Alennettu hinta! Wuff it! Amber - Meripihkashampoo koirille pe 1.1.19 Suurenna

Wuff it! Amber - Meripihkashampoo koirille pe 1.1.19

WI90005

Parasta ennen 1.1.2019

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

9,77 €

-30%

Ennen 13,95 €

Lisätiedot

Erinomainen yhdistelmä luonnon vitamiineja pienessä pullossa! Meripihkan bio-stimuloivat ominaisuudet on tunnettu jo vuosisatojen ajan. Meripihkahappo toimii mm. antioksidanttina, suojaa verisuonia ja parantaa lihastonusta. Ravitseva shilajit (mumio) -öljy on erinomainen muinainen aine, joka koostuu yli 50 kemiallisesta elementistä. Se vilkastuttaa kehon mineraaliaineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa, edistää solujen uusiutumista ja tehostaa eritystä. Katajaöljy on paras valinta ongelmallisen, öljyisen ja hilseilevän ihon hoitoon. Sypressiöljy puhdistaa ja rauhoittaa ihoa. Pumppupullo helpottaa annostelua. Koko: 300 ml.

Holistinen Wuff It! Premium -turkinhoitotuotesarja koostuu käsintehdyistä, luonnollisista luomuraaka-aineista valmistetuistashampoista ja hoitoaineista koirille ja kissoille. Hellävaraisen hoitavien tuotteiden kehityksessä on hyödynnetty Pohjois-Eurooppalaista viisautta kasvien vaikutuksista ja tehosta ihon, turkin ja kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Myös parhaat eläinlääkärit ja farmaseutit ovat toimineet osana tuotteiden kehitystiimiä tuomassa oman lääketieteellisen näkemyksensä.

Tuotteiden valmistuksessa on hyödynnetty kasveja pohjoisen luonnosta. Ne sisältävät kasviuutteita, öljyjä, tislattuja öljyjä, lähdevettä ja mietoja, luonnollisia, aromaterapeuttisia aineita. Nämä erityiset raaka-aineet pehmentävät ja ravitsevat ihoa ja turkkia, neutralisoivat hajuja, vähentävät allergisten reaktioiden riskiä ja pitävät lemmikin turkin puhtaana ja terveenä.

Wuff It! on ensimmäinen valmistaja maailmassa, joka on tuonut täysin luonnonmukaisen lähestymistavan lemmikkien turkin ja ihonhoitoon.