Tarhat ja kopit  Kategoriassa on 55 tuotetta.

Koiratarhat ja koirankopit lisävarusteita unohtamatta

Laadukas Suomen oloihin suunniteltu koiratarha ja koirankoppi lisävarusteineen varmistaa, että koirasi voi nauttia ulkoilusta turvallisesti.

Valikoimastamme löydät aikaa ja kulutusta kestävät ja helposti koottavat valmiit koiratarhat valmiina pakettina, sekä yksittäiset tarhaelementit juuri t...

Koiratarhat ja koirankopit lisävarusteita unohtamatta

Laadukas Suomen oloihin suunniteltu koiratarha ja koirankoppi lisävarusteineen varmistaa, että koirasi voi nauttia ulkoilusta turvallisesti.

Valikoimastamme löydät aikaa ja kulutusta kestävät ja helposti koottavat valmiit koiratarhat valmiina pakettina, sekä yksittäiset tarhaelementit juuri teidän ja koiranne tarpeitanne vastaavan koiratarhan rakennukseen. Elementtejä löytyy sekä kuuma- että sähkösinkittyinä: osa tarhapaketeissa on myös räätälöitävissä jopa 200 eri värivaihtoehdolla!

Koirankopeilla ja muilla tarhan lisävarusteilla luot tarhasta viihtyisän ja turvallisen ympäristön koirallesi ja varmistat, että myös kaikkein vilkkaimmat kaverit pysyvät varmasti oikealla puolella koiratarhan aitoja eivätkä kutsumattomat vieraat pääse sisään. Lämmitetty koirankoppi mahdollistaa myös ympärivuotisen ulkoilun mukavasti.

Lataa Jämpti -esite maksutta

Lataa tästä esite Jämpti-koiratarhoista ja koirankopeista. Esittestä näät kertavilkaisulla kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot ja lisävarusteet.

Laadukas Jämpti koiratarha tai koirankoppi helposti


Valikoimassamme on Jämpti, Jämpti Pro, Jämpti Eco ja Jämpti-kalteritarhoja ja tarhaelementtejä, Jämpti-tarhojen lisävarusteita sekä Jämpti lämpöeristetty koirankoppi. Jämpti tuotteet on suunniteltu Suomen ilmasto-oloihin. Ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Jämpti koirankoppi on kokonaan suunniteltu ja valmistettu Suomessa!

Toimitus 5€

Tee tilaus netistä ja odottele tuotteiden saapumista. Pakkaamme koiratarhat ja kopit omasta varastostamme mahdollisimman nopeasti ja saat ne kuljetettuna kotiisi edullisesti 5 €:lla.

Löydä tarpeisiisi parhaiten sopiva koiratarha – ota yhteyttä


Jos tarvitset apua oikeanlaisen koiratarhan tai koirankopin valinnassa, soita meille numeroon  010 406 9803 (ma-pe 8-16) tai jätä viesti. Voit myös käyttää sivun alareunasta löytyvää chattiä. Asiantuntijamme auttavat mielellään valitsemaan ja suunnittelemaan tarhakokonaisuuksia.

Tutustu koiratarhoihin ja koppeihimme – löydät varmasti pihapiiriisi sopivan ratkaisun!

Lisää

Alikategoriat

 • Tarhat ja tarvikkeet

  Tarhan lisävarusteilla Jämpti-koiratarhojen muokkaus omiin tarpeisiin sopivaksi käy helposti. Täältä löydät esimerkiksi tarhan kulmatuet, lisäkiinnikkeet, alikaivuu- ja kiipeilyesteet sekä tarhan katot.

  Jos tarvitset apua, soita meille numeroon 010 406 9803. Asiantuntijamme auttavat mielellään oikean valinnan tekemisessä.


  Koiratarhan kokoaminen
  Lataa koiratarhan kokoamisohje tästä

   

  Tutustu tarhojen malleihin ja ominaisuuksiin.

  Tarhan pystytys käy näppärästi ja nopeasti.

 • Tarhapaketit

  Koiratarhapaketit kovaan käyttöön

  Jämpti Koiratarhaelementeistä voidaan koota helposti ja nopeasti siisti ja kestävä ja pitkäikäinen koiratarha. Valitse sopivankorkuiset ja -väriset koiratarhaelementit Suomen laajimmasta valikoimasta! Tarhaelementit soveltuvat koiratarhan rakentamisen ohella mainiosti myös pihan aitaamiseen.

  Sopiiko pihaasi ja sinun sekä koirasi tarpeisiin parhaiten kuumasinkityt koiratarhaelementit, vai haluaisitko kenties valita itse tarhallesi pihan muihin rakennuksiin sopivan värin? Tarhaelementeistä kokoat tarhan vaikka rinnemaastoon, sillä elementit on näppärä porrastaa. Kalteritarha on myös mielenkiintoinen vaihtoehto varsinkin kiipeileville koirille. Valikoimissamme on myös Jämpti Eco tarhapaketit, joiden runko on neliöputkea.  Lisävarusteilla koiratarhaelementeistä valmistetun tarhan voi muokata yksilöllisesti juuri omiin tarpeisiin sopivaksi. 

  Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-, Jämpti Pro - ja Jämpti Eco -tarhaelementit sekä Jämpti-koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille.

  Jos tarvitset apua, soita meille numeroon 010 406 9803 (ma-pe 8-16) tai jätä viesti. Voit myös käyttää sivun alareunasta löytyvää chattiä. Asiantuntijamme auttavat mielellään tarhan suunnittelussa ja oikean valinnan tekemisessä.


  Koiratarhan kokoaminen

  Lataa koiratarhan kokoamisohje tästä

  Tutustu tarhojen malleihin ja ominaisuuksiin

  Tarhan pystytys käy näppärästi ja nopeasti.

 • Kopit ja lisävarusteet

  Jämpti - Suomen oloihin tehty koirankoppi

  Jämpti-koirankoppi on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Suunnittelussa on otettu huomioon pohjoiset olosuhteemme. Koppi sopii hyvin koiran ympärivuotiseen tarhaukseen. Jämpti Koirankoppi ottaa huomioon myös koirasi luonnollisen tarpeen vahtia ja seurata pihan tapahtumia: ikkunasta on mukava päivystää, ja karhealle katolle on helppo kiivetä tähystämään.

  Koppi on erittäin kestävä, lämmin & tyylikäs!  Se toimitetaan koottuna & käyttövalmiina. Muistathan tutustua myös koppiin saataviin lisävarusteisiin, kuten lämmittimeen ja luukkuihin pehmusteita unohtamatta.

  Jämpti takaa laadun

  Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-, Jämpti Pro - ja Jämpti Eco -tarhaelementit sekä Jämpti-koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin ei kuulu kuljetusvauriot (aiheuttaja korvaa), koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta. Jämpti-tarhaustuotteiden takuukortti aukeaa TÄSTÄ.

  Jäikö jokin askarruttamaan

  Jos tarvitset apua tai tarvitset lisätietoja, soita meille numeroon 010 406 9803 tai ota yhteyttä chatillä. Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa ma-pe 8-16. He auttavat mielellään oikean valinnan tekemisessä.

  Tutustu koirankopiin ja tarvikkeisiin ja tilaa luksusta koirallesi!

  Jämpti-koirankopissa yhdistyvät loistavat ominaisuudet, käytännöllisyys ja tyylikkyys!

 • Tarhakupit

  Tarhakupit-kategoriasta löydät koiratarhoihin varta vasten suunnitellut juomakupit ja juomakuppitelineet. Valikoimassamme on kupit ja kuppitelineet koiratarhan sisä- ja ulkopuolelle. Myös ulkopuolelta kääntyviä kuppitelineitä löytyy. Suomen talvi ja pakkanen tuo omat haasteensa koiran juomaveden saannille. Normaalissa kupissa oleva juomavesi jäätyy pakkasella nopeasti. Ratkaisun ongelmaan tuo lämmitettävä vesikuppi.

  Jos tarvitset apua, soita meille numeroon 010 406 9803 tai kysy chätissä. Asiantuntijamme auttavat mielellään oikean valinnan tekemisessä. Tutustu valikoimaan ja valitse sinun tarhaasi sopivin vaihtoehto!

 • Oviluukut

  Oviluukulla teet koirankopista entistä mukavamman, kun lämpö pysyy paremmin kopin sisällä ja viima ei puhalla suoraan koppiin. Jos laitat koirankopin koiratarhan ulkopuolelle, tarhan ja kopin välliin kannattaa laittaa Jämpti-tunneli. Tällöin tarhaan jää enemmän tilaa ja koira ei pääse karkaamaan kopin päältä hyppäämällä.

 • Muut tarhaustuotteet

  Täältä löydät muita tarpeellisia koiratarhatarvikkeita. Koirankopin kuivike lisää kopin käyttömukavuutta. Se toimii sekä eristeenä että pehmusteena, jonka lisäksi se imee kopista kosteutta sekä pehmentää kopin pohjaa niin, että koiralle ei tule hankaumia tai kovettumia maatessaan kovalla lattialla. Yksi paali kuiviketta voi riittää koirasta ja kopista riippuen jopa vuoden. Varsinkin talvella kuivike on lähes välttämätön! Kuivike pysyy kopissa myös huomattavasti paremmin kuin matot tai muut vastaavat pehmusteet.

per sivu
Näytetään 1 - 6 / 55 tuotteesta
 • Array ( [id_product] => 41 [id_supplier] => 0 [id_manufacturer] => 7 [id_category_default] => 0 [id_shop_default] => 1 [id_tax_rules_group] => 1 [on_sale] => 0 [online_only] => 0 [ean13] => 7040667701028 [upc] => [ecotax] => 0.000000 [quantity] => 177 [minimal_quantity] => 1 [price] => 99 [wholesale_price] => 58.951614 [unity] => [unit_price_ratio] => 0.000000 [additional_shipping_cost] => 0.00 [reference] => 50040 [supplier_reference] => [location] => [width] => 0.000000 [height] => 0.000000 [depth] => 0.000000 [weight] => 2.770000 [out_of_stock] => 2 [quantity_discount] => 0 [customizable] => 0 [uploadable_files] => 0 [text_fields] => 0 [active] => 1 [redirect_type] => [id_product_redirected] => 0 [available_for_order] => 1 [available_date] => 0000-00-00 [condition] => new [show_price] => 1 [indexed] => 1 [visibility] => both [cache_is_pack] => 0 [cache_has_attachments] => 0 [is_virtual] => 0 [cache_default_attribute] => 0 [date_add] => 2017-05-31 15:51:08 [date_upd] => 2021-07-01 10:05:15 [advanced_stock_management] => 0 [pack_stock_type] => 3 [id_shop] => 1 [id_lang] => 2 [description] =>

  Adax VPH1 (200W) lämmitin koirankoppiin turvaa koirasi mukavuuden paukkupakkasillakin! Seinään kiinnitettävä, näppärän kokoinen patteri on varustettu virtakatkaisijalla ja lämpötilaa voi säätää portaattomasti. Lämmityselementit on hyvin suojattu, joten koira ei polta itseään niihin.

  • Viiden metrin kumikaapeli pistotulpalla.
  • Matala pintalämpötila.
  • Leveys 34 cm.
  • Korkeus 30 cm.
  • Syvyys 8,4 cm.
  Adax-koirankopin lämmittimen ulkoiset osat eivät ylitä lämpötilaltaan +45 C astetta. Mikäli käytät Adax-koirankopin lämmittimen kanssa PehMustia, Rutirexiä tai muuta vastaavaa koirankopinkuiviketta pidä huolta, että ilma-aukot pysyvät avoimena. Näin vältät tulipalovaaran.

  Takuu kaksi (2) vuotta. [description_short] =>

  [link_rewrite] => adax-koirankopinlammitin [meta_description] => Adax Koirankopinlämmitin on seinään kiinnitettävä lämmityspatteri, jonka lämpötilansäätö on portaaton. Patteri on hyvin suojattu, joten koira ei polta itseään siihen. [meta_keywords] => [meta_title] => Adax Koirankopinlämmitin [name] => Adax Koirankopinlämmitin [available_now] => [available_later] => [id_image] => 41-6160 [legend] => [manufacturer_name] => Adax [id_product_attribute] => 0 [new] => 0 [product_attribute_minimal_quantity] => [allow_oosp] => 0 [category] => [link] => https://koiralle.fi/41-adax-koirankopinlammitin-7040667701028.html [attribute_price] => 0 [price_tax_exc] => 79.838707 [price_without_reduction] => 98.999997 [reduction] => 0 [specific_prices] => [quantity_all_versions] => 177 [features] => Array ( )[attachments] => Array ( )[virtual] => 0 [pack] => 0 [packItems] => Array ( )[nopackprice] => 0 [customization_required] => [rate] => 24 [tax_name] => ALV FI 24% [color_list] => ) 1
 • Array ( [id_product] => 389 [id_supplier] => 0 [id_manufacturer] => 42 [id_category_default] => 0 [id_shop_default] => 1 [id_tax_rules_group] => 1 [on_sale] => 0 [online_only] => 0 [ean13] => 6438411010358 [upc] => [ecotax] => 0.000000 [quantity] => 298 [minimal_quantity] => 1 [price] => 14.9 [wholesale_price] => 7.983871 [unity] => [unit_price_ratio] => 0.000000 [additional_shipping_cost] => 0.00 [reference] => 50178 [supplier_reference] => [location] => [width] => 0.000000 [height] => 0.000000 [depth] => 0.000000 [weight] => 1.300000 [out_of_stock] => 2 [quantity_discount] => 0 [customizable] => 0 [uploadable_files] => 0 [text_fields] => 0 [active] => 1 [redirect_type] => [id_product_redirected] => 0 [available_for_order] => 1 [available_date] => 0000-00-00 [condition] => new [show_price] => 1 [indexed] => 1 [visibility] => both [cache_is_pack] => 0 [cache_has_attachments] => 0 [is_virtual] => 0 [cache_default_attribute] => 0 [date_add] => 2017-05-31 19:35:28 [date_upd] => 2020-04-06 09:05:02 [advanced_stock_management] => 0 [pack_stock_type] => 3 [id_shop] => 1 [id_lang] => 2 [description] =>

  Alikaivuueste estää koiraa karkaamasta kaivautumalla tarhan alitse. Este asennetaan tarhaelementin viereen/alle pohjan suuntaisesti ja sen päälle levitetään noin 5 - 10 cm kerros maata tai hiekkaa. Yhden esteen koko on 50 x 200 cm.

  [description_short] =>

  Jämpti-tarhoihin valmiiksi suunniteltu alikaivuueste.

  [link_rewrite] => jampti-alikaivuueste [meta_description] => Jämpti-tarhoihin valmiiksi suunniteltu alikaivuueste. [meta_keywords] => [meta_title] => Jämpti Alikaivuueste [name] => Jämpti Alikaivuueste [available_now] => [available_later] => [id_image] => 389-4043 [legend] => [manufacturer_name] => Jämpti [id_product_attribute] => 0 [new] => 0 [product_attribute_minimal_quantity] => [allow_oosp] => 0 [category] => [link] => https://koiralle.fi/389-jampti-alikaivuueste-6438411010358.html [attribute_price] => 0 [price_tax_exc] => 12.016129 [price_without_reduction] => 14.9 [reduction] => 0 [specific_prices] => [quantity_all_versions] => 298 [features] => Array ( )[attachments] => Array ( )[virtual] => 0 [pack] => 0 [packItems] => Array ( )[nopackprice] => 0 [customization_required] => [rate] => 24 [tax_name] => ALV FI 24% [color_list] => ) 1
  14,90 €

  Jämpti-tarhoihin valmiiksi suunniteltu alikaivuueste. Jämpti-tarhoihin valmiiksi...

  Varastossa
 • Array ( [id_product] => 402 [id_supplier] => 0 [id_manufacturer] => 42 [id_category_default] => 0 [id_shop_default] => 1 [id_tax_rules_group] => 1 [on_sale] => 0 [online_only] => 0 [ean13] => 6438411005682 [upc] => [ecotax] => 0.000000 [quantity] => 23 [minimal_quantity] => 1 [price] => 135 [wholesale_price] => 84.677422 [unity] => [unit_price_ratio] => 0.000000 [additional_shipping_cost] => 0.00 [reference] => 50054 [supplier_reference] => [location] => [width] => 0.000000 [height] => 0.000000 [depth] => 0.000000 [weight] => 3.500000 [out_of_stock] => 1 [quantity_discount] => 0 [customizable] => 0 [uploadable_files] => 0 [text_fields] => 0 [active] => 1 [redirect_type] => [id_product_redirected] => 0 [available_for_order] => 1 [available_date] => 0000-00-00 [condition] => new [show_price] => 1 [indexed] => 1 [visibility] => both [cache_is_pack] => 0 [cache_has_attachments] => 0 [is_virtual] => 0 [cache_default_attribute] => 0 [date_add] => 2017-05-31 19:35:29 [date_upd] => 2021-03-12 10:35:03 [advanced_stock_management] => 0 [pack_stock_type] => 3 [id_shop] => 1 [id_lang] => 2 [description] => Varmista juomaveden sulana pysyminen myös paukkupakkasilla! Kotimainen ruostumattomasta teräksestä / kromiteräksestä valmistettu tuote.

  Kuppi on integroitu seinätelineeseen, kiinnitys seinämateriaaliin tapahtuu sopivin ruuvein (eivät sisälly toimitukseen). Tuote voidaan asentaa myös Jämpti Kuppiteline tarhan ulkopuolelle -tuotteen telineeseen (tuotekoodit 50030, 50056, 50031, 50057), jolloin em. tuotteen kiinnityskehät palvelevat myös talvikäytössä.

  Styreenieristetyn kupin ja muuntajan välissä on 2 m:n parikaapeli. Muuntaja on roiskevesisuojattu, mutta se suositellaan sijoitettavan sateelta suojaan. Muuntajalta lähtee 2 m:n kumikaapeli. Kupissa on kaksi metallikuppia päällekäin ja vastukset ovat pyöreässä levyssä kiinni. Levy on kiinnitetty päällimmäisen kupin pohjaan. Jännite 24 V. Vastuksen teho 32 W. Kupin vetoisuus on 2,8 litraa. Takuu 12 kk.

  HUOM! Täytä kuppi korkeintaan 3/4 osaan saakka. -15°C pakkasella ja sitä kylmemmillä ilmoilla suosittelemme kupissa olevan veden määrän vähentämistä. Pienemmillä pakkasilla voi laittaa toisen 2,8 litran kupin lämmitettävän kupin päälle, jonka avulla veden vaihtaminen helpottuu eikä vesi myöskään haihdu liian nopeasti pois.

  Katso tuotteen käyttöohje tästä

   

  [description_short] =>

  Seinään kiinnitettävä lämpiävä kuppi.

  [link_rewrite] => jampti-lammitettava-koirankuppi [meta_description] => Jämpti Lämmitettävä koirankuppi pitää koiran juomaveden sulana kovallakin pakkasella. Kuppi on seinätelineessä, joka on helppo kiinnittää haluttuun alustaan. [meta_keywords] => [meta_title] => Jämpti Lämmitettävä koirankuppi [name] => Jämpti Lämmitettävä koirankuppi [available_now] => [available_later] => [id_image] => 402-8109 [legend] => [manufacturer_name] => Jämpti [id_product_attribute] => 0 [new] => 0 [product_attribute_minimal_quantity] => [allow_oosp] => 1 [category] => [link] => https://koiralle.fi/402-jampti-lammitettava-koirankuppi-6438411005682.html [attribute_price] => 0 [price_tax_exc] => 108.870964 [price_without_reduction] => 134.999995 [reduction] => 0 [specific_prices] => [quantity_all_versions] => 23 [features] => Array ( )[attachments] => Array ( )[virtual] => 0 [pack] => 0 [packItems] => Array ( )[nopackprice] => 0 [customization_required] => [rate] => 24 [tax_name] => ALV FI 24% [color_list] => ) 1
  135,00 €

  Seinään kiinnitettävä lämpiävä kuppi. Seinään kiinnitettävä lämpiävä kuppi.

  Varastossa
 • Array ( [id_product] => 857 [id_supplier] => 0 [id_manufacturer] => 77 [id_category_default] => 0 [id_shop_default] => 1 [id_tax_rules_group] => 1 [on_sale] => 0 [online_only] => 0 [ean13] => [upc] => [ecotax] => 0.000000 [quantity] => 207 [minimal_quantity] => 1 [price] => 28 [wholesale_price] => 18.145161 [unity] => [unit_price_ratio] => 0.000000 [additional_shipping_cost] => 0.00 [reference] => 7882 [supplier_reference] => [location] => [width] => 0.000000 [height] => 0.000000 [depth] => 0.000000 [weight] => 10.000000 [out_of_stock] => 2 [quantity_discount] => 0 [customizable] => 0 [uploadable_files] => 0 [text_fields] => 0 [active] => 1 [redirect_type] => [id_product_redirected] => 0 [available_for_order] => 1 [available_date] => 0000-00-00 [condition] => new [show_price] => 1 [indexed] => 1 [visibility] => both [cache_is_pack] => 0 [cache_has_attachments] => 0 [is_virtual] => 0 [cache_default_attribute] => 0 [date_add] => 2017-05-31 19:50:40 [date_upd] => 2021-07-01 10:05:14 [advanced_stock_management] => 0 [pack_stock_type] => 3 [id_shop] => 1 [id_lang] => 2 [description] =>

  Luonnollinen ja puhdas pehmuste koirankoppiin. Mäntykuitu kestää pitkään katkeilematta ja pysyy hyvin kopin puolella. Poistaa tehokkaasti kosteutta, on riittoisa ja raikkaan puuntuoksuinen. Toimii mainiona eristeenä ul­kokopeissa ja ehkäisee kovettumien syntyä. Ruti-Rex on käytössä hyväksi havaittu ja sillä on laaja käyttäjäkunta. Materiaalin voi hävittää polttamalla tai kom­postoimalla. Pölyämätön. Paalin paino on n. 10 kg.

  [description_short] =>

  [link_rewrite] => ruti-rex-koirankopinpehmike [meta_description] => Ruti-Rex on luonnollinen koirankopin pehmuste mäntykuidusta. Pehmuste poistaa kosteutta ja kestää pitkään. Materiaalin voi hävittää polttamalla tai kompostoimalla Ruti-Rex -pehmuste on pölyämätön. [meta_keywords] => [meta_title] => Ruti-Rex -koirankopinpehmike [name] => Ruti-Rex -koirankopinpehmike [available_now] => [available_later] => [id_image] => 857-8220 [legend] => [manufacturer_name] => Ruti-Rex [id_product_attribute] => 0 [new] => 0 [product_attribute_minimal_quantity] => [allow_oosp] => 0 [category] => [link] => https://koiralle.fi/857-ruti-rex-koirankopinpehmike.html [attribute_price] => 0 [price_tax_exc] => 22.580645 [price_without_reduction] => 28 [reduction] => 0 [specific_prices] => [quantity_all_versions] => 207 [features] => Array ( )[attachments] => Array ( )[virtual] => 0 [pack] => 0 [packItems] => Array ( )[nopackprice] => 0 [customization_required] => [rate] => 24 [tax_name] => ALV FI 24% [color_list] => ) 1
 • Array ( [id_product] => 401 [id_supplier] => 0 [id_manufacturer] => 42 [id_category_default] => 0 [id_shop_default] => 1 [id_tax_rules_group] => 1 [on_sale] => 0 [online_only] => 0 [ean13] => 6438411009529 [upc] => [ecotax] => 0.000000 [quantity] => 0 [minimal_quantity] => 1 [price] => 29 [wholesale_price] => 16.887096 [unity] => [unit_price_ratio] => 0.000000 [additional_shipping_cost] => 0.00 [reference] => 50043 [supplier_reference] => [location] => [width] => 0.000000 [height] => 0.000000 [depth] => 0.000000 [weight] => 2.770000 [out_of_stock] => 1 [quantity_discount] => 0 [customizable] => 0 [uploadable_files] => 0 [text_fields] => 0 [active] => 1 [redirect_type] => [id_product_redirected] => 0 [available_for_order] => 1 [available_date] => 0000-00-00 [condition] => new [show_price] => 1 [indexed] => 1 [visibility] => both [cache_is_pack] => 0 [cache_has_attachments] => 0 [is_virtual] => 0 [cache_default_attribute] => 0 [date_add] => 2017-05-31 19:35:29 [date_upd] => 2020-05-12 10:15:07 [advanced_stock_management] => 0 [pack_stock_type] => 3 [id_shop] => 1 [id_lang] => 2 [description] =>

  Paksusta muovista valmistettu heilurioviluukku Jämpti Lämpöeristetyn koirankopin lisävarusteeksi.
  Koko: Korkeus 41,5 cm (sarana tuo korkeutta lisää n. 1 cm) x leveys ylhäältä 27,2 cm / leveys alhaalta 30,1 cm.

  [description_short] =>

  [link_rewrite] => jampti-koirankopin-ulko-ovi [meta_description] => [meta_keywords] => [meta_title] => Jämpti koirankopin ulko-ovi [name] => Jämpti koirankopin ulko-ovi [available_now] => [available_later] => [id_image] => 401-4402 [legend] => [manufacturer_name] => Jämpti [id_product_attribute] => 0 [new] => 0 [product_attribute_minimal_quantity] => [allow_oosp] => 1 [category] => [link] => https://koiralle.fi/401-jampti-koirankopin-ulko-ovi-6438411009529.html [attribute_price] => 0 [price_tax_exc] => 23.387096 [price_without_reduction] => 28.999999 [reduction] => 0 [specific_prices] => [quantity_all_versions] => 0 [features] => Array ( )[attachments] => Array ( )[virtual] => 0 [pack] => 0 [packItems] => Array ( )[nopackprice] => 0 [customization_required] => [rate] => 24 [tax_name] => ALV FI 24% [color_list] => ) 1
 • Array ( [id_product] => 412 [id_supplier] => 0 [id_manufacturer] => 42 [id_category_default] => 0 [id_shop_default] => 1 [id_tax_rules_group] => 1 [on_sale] => 0 [online_only] => 0 [ean13] => 6438411007433 [upc] => [ecotax] => 0.000000 [quantity] => 0 [minimal_quantity] => 1 [price] => 149 [wholesale_price] => 95.967743 [unity] => [unit_price_ratio] => 0.000000 [additional_shipping_cost] => 0.00 [reference] => 50155 [supplier_reference] => [location] => [width] => 0.000000 [height] => 0.000000 [depth] => 0.000000 [weight] => 3.100000 [out_of_stock] => 1 [quantity_discount] => 0 [customizable] => 0 [uploadable_files] => 0 [text_fields] => 0 [active] => 1 [redirect_type] => [id_product_redirected] => 0 [available_for_order] => 1 [available_date] => 0000-00-00 [condition] => new [show_price] => 1 [indexed] => 1 [visibility] => both [cache_is_pack] => 0 [cache_has_attachments] => 0 [is_virtual] => 0 [cache_default_attribute] => 0 [date_add] => 2017-05-31 19:35:30 [date_upd] => 2021-03-12 10:35:02 [advanced_stock_management] => 0 [pack_stock_type] => 3 [id_shop] => 1 [id_lang] => 2 [description] =>

  Lämmitettävässä kupissa juomavesi pysyy sulana paukkupakkasellakin. Kuppiteline asennetaan helposti tarhan sisäpuolelle seinäverkkoon tai kalteriin. Kiinnitys hoituu kätevillä teräksisillä kiinnityspaloilla, joihin lämmitettävä kuppi kiinnitetään. Sisäpuolelle tulevan kotimaisen telineen kuppitelineosa on sinkittyä terästä.

  Toimitus sisältää kaiken tarvittavan kupin asennukseen: 1 x Jämpti Lämmitettävä kuppi (2,8 litraa), kiinnityspalat sekä ruuvit asennusta varten. Kulutus on n. 0,035kWh/tunti. Kupin vastuksen teho on 35W.  Katso tuotteen käyttöohje tästä

   

  [description_short] =>

  Soveltuu sekä verkko- että kalterielementtitarhaan.

  [link_rewrite] => jampti-lammitettava-kuppi-tarhan-sisapuolelle [meta_description] => Jämpti lämmitettävä kuppi on seinään kiinnitettävä juomakuppi, joka pitää veden sulana. Tuote voidaan asentaa myös Jämpti kääntyvään kuppitelineeseen, jolloin täyttö onnistuu tarhan ulkopuoleltakin. [meta_keywords] => [meta_title] => Jämpti Lämmitettävä kuppi tarhan sisäpuolelle [name] => Jämpti Lämmitettävä kuppi tarhan sisäpuolelle [available_now] => [available_later] => [id_image] => 412-8108 [legend] => [manufacturer_name] => Jämpti [id_product_attribute] => 0 [new] => 0 [product_attribute_minimal_quantity] => [allow_oosp] => 1 [category] => [link] => https://koiralle.fi/412-jampti-lammitettava-kuppi-tarhan-sisapuolelle-6438411007433.html [attribute_price] => 0 [price_tax_exc] => 120.161293 [price_without_reduction] => 149.000003 [reduction] => 0 [specific_prices] => [quantity_all_versions] => 0 [features] => Array ( )[attachments] => Array ( )[virtual] => 0 [pack] => 0 [packItems] => Array ( )[nopackprice] => 0 [customization_required] => [rate] => 24 [tax_name] => ALV FI 24% [color_list] => ) 1
  149,00 €

  Soveltuu sekä verkko- että kalterielementtitarhaan. Soveltuu sekä verkko- että...

  Varastossa
Näytetään 1 - 6 / 55 tuotteesta