Johnson's Kissanhiekkalaatikon tehopuhdistusaine, 500 ml Suurenna

Johnson's Kissanhiekkalaatikon tehopuhdistusaine, 500 ml

78014

Tuotetta ei ole varastossa

14,90 €

29,80 € / l

Lisätiedot

Se tappaa bakteerit ja virukset. Säännöllisessä käytössä pitää kissan hiekkalaatikon puhtaana, desinfioituna ja hygieenisena jättäen miellyttävän tuoksun. Lisäksi puhdistaa ja desinfioi ruokinta-astiat, lemmikkien makuupaikat, lattiat, matot jne.

Suojaa seuraavia viruksia ja bakteereita vastaan: Influenza Hong Kong Virus, Herpes Simplex type 1 Virus, Vaccinia Virus, Rotavirus, Feline Coronavirus, Feline Calicivirus, Pasteurella multocida, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Salmonella typhimurium

Tuotetta ei saa käyttää suoraan lemmikkeihin. Tuote sopii kaikille pinnoille, mutta herkemmillä pinnoilla kannattaa varmistaa sopivuus ensin kokeilemalla pienelle alueelle huomaamattomaan paikkaan.

Ravista ennen käyttöä ja käännä suutin ON-asentoon. Ennen suihkutusta poista hyvin kaikki irtonainen lika (huuhtele hiekkalaatikko tarpeen mukaan vedellä ja kuivaa), suihkuta sitten noin 30 cm etäisyydeltä. Anna vaikuttaa noin 15 min. (kissan coronaviruksen vaikutusaika 2 tuntia). Tämän jälkeen pyyhi ja kuivaa. Tuotetta voidaan käyttää myös hiekkalaatikon hajusteena. Kun tuotteella puhdistetaan ruoka- ja juomakuppeja, huuhtele ne hyvin vedellä ennen käyttöä.

Pese kädet käytön jälkeen. Varo aineen joutumista silmiin. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Sisältö:

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: