LandFleisch Siipikarjaa ja ankanmaksaa kissalle, 100 g Suurenna

LandFleisch Siipikarjaa ja ankanmaksaa kissalle, 100 g

LF33041

Tuotetta ei ole varastossa

1,50 €

Lisätiedot

LandFleisch Siipikarjaa ja ankanmaksaa tarjoaa kissalle runsaasti korkealaatuisia eläinproteiineja sekä sopivasti rasvaa antamaan energiaa. Säilykkeessä käytetty liha täyttää ihmisravinnon kriteerit. Lihasta saatavat valkuaiset ja tärkeät aminohapot tukevat kissan aineenvaihduntaa ja vahvistavat lihaksia. Yhdistelmä tärkeitä vitamiineja hyvinvointiin ja ihanteelliseen terveyteen. Erityiset ravintokuidut edistävät ruuansulatusta, ruuan imeytymistä ja vahvistavat immuunijärjestelmää. Runsaasti välttämättömiä rasvahappoja sisältävä ohiöljy huolehtii turkin ja ihon terveydestä. Porkkanasta saatu beetakaroteeni on olennaista terveelle kasvulle ja tarkalle näkökyvylle. Sisältää kissoille välttämätöntä tauriini-aminohappoa.

Koostumus: Liha ja eläinperäiset sivutuotteet (josta siipikarja väh. 45 % ja ankanmaksa väh. 15 %) riisi, luomuporkkana 2 %, lohiöljy, mineraalit, inuliini 0,1 %.
Ravintosisältö: Raakavalkuainen 9,0 %, raakarasva 6,0 %, raakakuitu 0,2 %, hehkutusjäännös 2,0 %, kosteus 78 %, kalsium 0,22 %, fosfori 0,17 %.
Lisäaineet / kg: D3-vitamiini 250 KY, E-vitamiini 25 mg (alfa-tokoferolasetaattina), tauriini 400 mg, biotiini 25 mcg.

Ruokintasuositus: Aikuinen kissa (elopaino n. 3-5 kg): 2-3 kpl 100 g:n säilykerasiaa / vrk.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: