PerusPomppa

P1232

Tuotetta ei ole varastossa

0,00 €

Lisätiedot

PerusPomppa on koiran kuorivaate, joka suojaa sateelta ja tuulelta. Kevyet materiaalit ja Pompan muotoilu takaavat, ettei koira huomaa sadetta eikä takkia.

Takin ulkokangas on vedenpitävää kuorikangasta. Sisäpuolen sileä ja sähköistämätön vuorikangas tekee PerusPompasta erinomaisen yleistakin myös pitkäkarvaisille koirille.

Kevyt ja istuva takki on koiralle huomaamaton apu sadetta, tuulta ja kylmää vastaan. Suositut, raikkaat värit!

PerusPompasta löytyy kaikki Pomppa-ominaisuudet:

1. Iso kaulus, joka suojaa niskan lihakset ja antaa tilaa pään liikuttelun. Kaula-aukko ulottuu suhteellisen alas rinnassa, jotta koira voi nuuskia maata ilman, että kurkkua kuristaa ja takki nousee takaosasta ilmaan.
2. Hihna-aukko niskassa, josta taluttimen saa pantaan kiinni.
3. Etuhalkio, jonka ansiosa jaloilla on tilaa liikkua vapaasti liikeratojen kärsimättä.
4. Heijastimet lisäävät koiran turvallisuutta hämärässä liikuttaessa.
5. Peittävä takaosa, joka suojaa lantion alueet ja reidet.
6. Häntähalkio antaa hännälle vapauden liikkua vaikuttamatta takin istuvuuteen ja peittävyyteen. Kun koira kantaa häntää matalammalla,halkio sulkeutuu peittämään takaosan.
7. Ei takajalkojen ympärille pujotettavia kuminauhoja, jotka saattavat hangata koiraa tai rajoittaa liikkumista. Pomppa-takki istuu oikein ja myötäilee koiran liikkeitä ilman kuminauhojakin.
8. Istuva vatsakappale peittää koko vatsan ja asettuu vyötärölle pitämään takin paikoillaan. Vatsakappale ulottuu mahdollisimman pitkälle, uroskoirillakin aivan pistooliin asti.
9. Kaareva vatsakappaleen pikalukko mukailee selän kaarta.
10. Kotimainen laatutuote, joka suunnitellaan ammattitaidolla koiran tarpeisiin ja vaikeisiin olosuhteisiin tarkkaan valituista ja testatuista materiaaleista.

Värit: Petrooli, musta, keltainen, pinkki.
Koot: 22, 25, 28, 31, 34, 37, 41, 45 ,50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95.
Pesuohjeet: 30°C, ei linkousta, ei silitystä.

Oikean koon valinta

Pomppa vaatteiden koot on mitoitettu koiran selänpituuden mukaan. Selänpituus saadaan mittaamalla matka koiran kaulapannasta hännän tyveen ( x cm ). Oikea koko on saatua mittaa vastaava lähin kokonumero. Jos mitta osuu kokojen väliin riippuu valinta käyttötarkoituksesta ja koiran tyypistä. Raskasrakenteinen, häntää alhaalla kantava koira, joka kaipaa lämmikettä lähinnä autossa odotteluun, valitsee isomman koon. Siro, pystyhäntäinen ja metsäkirmailuun takkia tarvitseva koira ottaa pienemmän koon.