HHC Superpremium Lohi-peruna pienille aik. koirille, 800 g Suurenna

HHC Superpremium Lohi-peruna pienille aik. koirille, 800 g

PP5010

Hau-Hau Champion Superpremium Lohi-peruna on erittäin laadukas täysrehu pienille aikuisille koirille.

Tiedot

Huomio: Enää muutama tuote varastossa!

3,00 €

Lisätiedot

Maistuvan reseptin proteiinin lähteenä on helposti sulava, hypoallergeeninen lohi. Sen vuoksi täysravinto sopii myös allergisille ja herkkävatsaisille koirille. Koirat ovat luonnostaan lihansyöjiä, joten täysravinnon tärkein ainesosa on lohi. Koska pienten koirarotujen aineenvaihdunta on erityisen nopea, ne tarvitsevat paljon helposti sulavaa proteiinia ja rasvaa terveellisen kasvun ja kunnon ylläpitämiseen. Olemme lisänneet reseptiin myös todella maistuvaa lohilientä, koska monet pienet koirat ovat nirsoja ruuan maistuvuuden suhteen.

Tyypillisimpien viljojen sijaan hiilihydraattilähteenä on käytetty hyvin sulavaa perunan, riisin ja omenan yhdistelmää.

Reseptiin lisätyt merilevä, kehäkukka ja nokkonen ovat erinomaisia ja luonnollisia lähteitä vitamiineille, hivenaineille, aminohapoille sekä antioksidanteille. Täysravinto sisältää myös useita muita ainesosia, jotka tukevat immuunijärjestelmää, ruoansulatusta ja terveyttä yleensä, kuten lohiöljyä (omega-3 ja -6), yucca-uutetta (hajujen torjunta) sekä orgaanista sinkkiä ja kuparia (terve iho ja turkki). Hau-Hau Champion Lohi-peruna-täysravinto ei sisällä väriaineita, keinotekoisia makuaineita eikä muuntogeenisiä ainesosia.

Koostumus: Lohijauho 30 %, riisi, hydrolysoitu lohiproteiini 12 %, peruna, kananrasva (säilötty luontaisilla tokoferoleilla ja rosmariiniuutteella) 8 %, kuivattu omena, perunaproteiini, panimohiiva, lohiöljy 2 %, lohiliemi 1 %, natriumheksametafosfaatti (600 mg/kg), mannanoligosakkaridit (130 mg/kg), frukto-oligosakkaridit (90 mg/kg), yucca schidigera -uute (70 mg/kg), kehäkukka (60 mg/kg), nokkonen (50 mg/kg), merilevä (40 mg/kg).
Ravintoaineet: Raakavalkuainen 28 %, rasvasisältö 16 %, raakakuitu 2,6 %, kosteus 10 %, hehkutusjäännös 6,5 %, kalsium 1,1 %, fosfori 0,8 %, omega-3 0,80 %, omega-6 2,30 %
Ravitsemukselliset lisäaineet / kg: A-vitamiini 18000 IU, D3-vitamiini 1800 IU, E-vitamiini (α- tokoferoli) 450 mg, koliinikloridi 650 mg, biotiini 0,7 mg, kupari 15 mg, rauta 75 mg, mangaani 40 mg, sinkki 90 mg, jodi 0,7 mg, seleeni 0,20 mg.
Metabolinen energia: 3850 kcal/kg