HHC Superpremium Viljaton Lammas Suurenna

HHC Superpremium Viljaton Lammas

Hau-Hau Champion Superpremium Lammas on laadukas VILJATON täysravinto kaikille aikuisille koirille.

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

6,00 €

Lisätiedot

Tuote ei sisällä viljoja tai gluteenia. Viljaton täysravinto sopii erityisen hyvin koirille, joilla on herkkä vatsa, ruoansulatusongelmia, allergioita tai ruoka-aineyliherkkyyksiä.

Tämän reseptin ensisijainen proteiininlähde on hyvin sulava, maukas lampaanliha. Hiilihydraattien ja kuitujen lähteenä on viljojen sijasta käytetty perunaa ja hernettä. Reseptiin lisätyt pinaatti, tyrnimarja sekä omena ovat luonnollisia vitamiinien, hivenaineiden ja antioksidanttien lähteitä. Resepti on kehitetty uusimpien koiran ruokintaa ja ravitsemusta koskevien tieteellisten tutkimusten mukaisesti.

Hau-Hau Champion Superpremium Viljaton Lammas ei sisällä väriaineita, keinotekoisia makuaineita eikä muuntogeenisiä ainesosia. Tuotteen laadun takaavat ISO 9001- ja HACCP-laadunvalvontastandardit.

Koostumus: Lammasjauho (30 %), herne, peruna, kananrasva (säilötty luontaisilla tokoferoleilla, E-vitamiini lähde, 7 %), kuivattu omena, panimohiiva, lohiöljy (2 %), hydrolysoitu kananmaksa (2 %), pinaatti, yucca shidigera -uute, mannan-oligosakkaridit, frukto-oligosakkaridit, tyrni.
Ravintoaineet: Raakavalkuainen 30 %, rasvasisältö 16 %, raakakuitu 2,8 %, kosteus 10 %, hehkutusjäännös 8,2 %, kalsium 1,6 %, fosfori 1,2 %, omega-3 0,35 %, omega-6 2 %.
Ravitsemukselliset lisäaineet / kg: A-vitamiini 20 000 IU, D3-vitamiini 1500 IU, E-vitamiini (α- tokoferoli) 500 mg, kupari 15 mg, sinkki 90 mg, seleeni 0,2 mg.
Metabolinen energia: 3780 kcal/kg