HHC Superpremium Kana-peruna pennuille ja emoille, 1,5 kg

PP5050

Hau-Hau Champion Superpremium Kana-peruna kaikkien rotujen pennuille ja emoille on laadukas täysravinto kaikille pennuille sekä tiineille että imettäville narttukoirille.

Tiedot

5,00 €

Lisätiedot

Tiineillä ja imettävillä nartuilla sekä pennuilla on korkea ravintoaineiden, energian ja proteiinin tarve. Tämän maistuvan reseptin ensisijainen proteiininlähde on hyvin sulava kananliha, joka sisältää välttämättömät aminohapot sekä pennun että emon lihasten kasvuun ja ylläpitoon. Optimaalinen kalsiumin, fosforin ja vitamiinien suhde edistää pennun luuston tervettä kehitystä. Täysravintoon lisätty lohiöljy sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja, jotka ovat välttämättömiä näkökyvylle, hermoston kehitykselle ja sydämen sekä verenkiertoelimistön terveelle toiminnalle. Täysravinnossa on hiilihydraattien ja kuitujen lähteenä käytetty tyypillisten viljojen sijaan kypsennettyä perunaa, omenaa ja hyvin sulavaa gluteenitonta riisiä. Reseptiin lisätyt pinaatti, tyrnimarja sekä omena ovat luonnollisia vitamiinien, hivenaineiden ja antioksidanttien lähteitä.

Täysravintoa tulisi syöttää nartulle tiineyden viimeisestä kolmanneksesta imetyksen loppuun asti. Pennuille täysravintoa suositellaan tarjottavaksi kahden kuukauden iästä noin vuoden ikään asti, jonka jälkeen ruoka voidaan vaihtaa aikuisille koirille tarkoitettuun Hau-Hau Champion Superpremium -täysravintoon.

Resepti on kehitetty uusimpien koiran ruokintaa ja ravitsemusta koskevien tieteellisten tutkimusten mukaisesti. Hau-Hau Champion Kana-Peruna kaikken rotujen pennuille ja emoille ei sisällä väriaineita, keinotekoisia makuaineita eikä muuntogeenisiä ainesosia. Tuotteen laadun takaavat ISO 9001- ja HACCP-laadunvalvontastandardit.

Koostumus: Kuivattu kananliha (30 %), riisi, kananlihajauho (12 %), kananrasva (säilötty luontaisilla tokoferoleilla, E-vitamiinin lähde, 12 %), hydrolysoitu kanaproteiini 9 %, peruna, kuivattu omena, lohiöljy (2 %), panimohiiva, hydrolysoitu kananmaksa (2 %), pinaatti, yucca schidigera -uute, mannan-oligosakkaridit, frukto-oligosakkaridit, tyrni. Ravintoaineet: Raakavalkuainen 30 %, rasvasisältö 19 %, raakakuitu 2,0 %, kosteus 10 %, hehkutusjäännös 7,2 %, kalsium 1,6 %, fosfori 1,2 %, omega-3 0,3 %, omega-6 2,6 %.
Ravitsemukselliset lisäaineet / kg: A-vitamiini 20 000 IU, D3-vitamiini 1500 IU, E-vitamiini (α- tokoferoli) 500 mg, kupari 15 mg, sinkki 100 mg, seleeni 0,2 mg.
Metabolinen energia: 4000 kcal/kg