Kana Collection Y-valjas Pinsu, JARRUPALA

Kana Collection Y-valjas Pinsu, JARRUPALA

Jarrupala on Kana Collection Pinsu Y-valjaiden valinnainen lisäosa, jolla estetään koiran peruuttaminen ulos valjaista.

Tiedot

Huomio: Enää muutama tuote varastossa!

11,90 €

Lisätiedot

Jarrupala on tarpeellinen esim. aroille, vahvan riistavietin omaaville tai karkaamaan taipuvaisille koirille. Jarrupalasta on erinomaisia kokemuksia mm. vasta saapuneilla rescue-koirilla tai kodinvaihtajilla. Jarrut ovat heijastimellisia (3M Schotchlite), pehmustamattomia ja niissä on runsas säätömahdollisuus.

Koiran vartalon kapeimmalle kohdalle asettuva jarrupala kiinnitetään selänpäällisen takaosassa olevaan suorakaiteen muotoiseen lenkkiin ja se voidaan haluttaessa myös irrottaa. Jarrun koko ja etäisyys valjaista on portaattomasti säädettävissä - oikein säädettynä se toimii hyvin myös useimmilla poikakoirilla. Jarrun ei ole tarkoitus kiristää koiran vyötäröä. Se säädetään niin, ettei se kiristä, mutta siten että se on kuitenkin pienempi kuin koiran rintakehä, jolloin se toimii toivotusti estäen koiraa peruuttamasta ulos valjaista.

Jarrupala voidaan pestä pesupussissa pyykkikoneessa 40°C lämpötilassa tai käsin miedolla pesuaineella.

Hauskat, tyylikkäät, turvalliset ja mielikuvitukselliset Kana Collection -koiravarusteet suunnittelee suomalainen artisti ja juontaja Kana. Tuotteet valmistetaan huolella pienessä ompelimossa Virossa. Pantavelhona Kana on toiminut jo vuodesta 2009; ensin hand made -mittatilauskonseptilla ja vuodesta 2013 alkaen laajemmin lanseerattuaan ensimmäiset mallistonsa.

Värit: Pink, turquoise, black, violet, orange.

Koot:
Koko   Sisäympärys    Leveys   
S32-56 cm2,0 cm
M38-66 cm2,5 cm 
L44-76 cm3,0 cm 

Katso havainnollinen video valjaiden pukemisesta

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: