Duvo+ Autoiluhäkki Alu Car Transport
Duvo+ Autoiluhäkki Alu Car Transport Suurenna

Duvo+ Autoiluhäkki Alu Car Transport

P3174

Kestävä ja erittäin tukeva alumiinirakenteinen autoiluhäkki huolehtii koirasi matkustusturvallisuudesta.

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

0,00 €

Lisätiedot

Duvo+ Autoiluhäkki Alu Car Transportissa on turvalukolla varustettu ovi. Lukossa on kaksi leveää kieltä lisäämässä turvallisuutta. Ovi jää auki sille kohdalle johon se jätetään eikä karkaa takaisin kiinni otteen irrottua. Tästä on apua otettaessa koiraa ulos autosta, jolloin molemmat kädet ovat vapaana koiran kytkemiseen ja vastaanottamiseen. Koiralla on mahdollisuus tarkkailla ympäristöään joka suuntaan yläosan alumiinikaltereiden välistä. Häkissä on erinomainen ilmanvaihto ja pohjalla jämäkästi aloillaan pysyvä irrallinen, luistamaton matto.

Katto on profiililtaan pyöristyvä ja laskee hieman takaosaa kohti. Häkin pohjassa on useita matalia muovijalkoja, jotka varmistavat ettei pohja painu notkolle. Ilmoitetut mitat ovat häkkien ulkomittoja. Häkin kulmissa on pyöreät muovijalat, jotka lisäävät leveyteen ja syvyyteen n. 7 cm, joka on syytä huomioida pohdittaessa häkin sopivuutta autoon.

Häkkien kalterit ovat paksut ja kestävät. Kalteriväli ovessa on 5,5 cm ja katossa 5,5-7,5 cm. Häkin oven alareuna on noin 5,5 cm korkeudella maasta. Häkkien etu- ja takaseinät ovat viistot.

Koot:

HUOM! Lisää annettuihin leveyteen ja syvyyteen n. 7 cm mitatessasi häkin sopivuutta autoosi.
Koko  Leveys  Syvyys  Korkeus  Paino  
S49 cm64 cm59 cm12 kg
M55 cm77 cm64 cm15,7 kg
L63 cm88 cm67 cm19 kg