Isle of Dogs Shampoo N°18 Black Coat
Isle of Dogs Shampoo N°18 Black Coat Suurenna

Isle of Dogs Shampoo N°18 Black Coat

P3237

Isle of Dogs Black Coat Evenig Primrose Oil Shampoo on hellävarainen, mustalle, maksan- ja mahonginväriselle turkille kehitetty shampoo.

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

0,00 €

Lisätiedot

Shampoon optiset, valoa heijastavat aineisosat luovat turkkiin upean syvän ja täyteläisen värin ja uskomattoman kiillon. Ei sisällä henna- tai muita väriaineita. Kylmäpuristettu helokkiöljy hellii ihoa ja turkkia ylläpitäen luonnollista kosteustasapainoa.

Isle of Dogs -tuoteperhe on suunniteltu erityisesti turkinhoidon ammattilaisten ja vaativien harrastajien ja kasvattajien tarpeet huomioiden. Tuotteet perustuvat luonnollisten helokkiöljyn ja kuningatarhyytelön ainutlaatuiseen koostumukseen, joilla on todettu olevan hyödyllisiä vaikutuksia kaikkien koirarotujen ihon sekä turkin terveyteen. Helokkiöljyä ja kuningatarhyytelöä käytetään lähes kaikissa Isle of Dogs -turkinhoitotuotteissa. Shampoot, hoitoaineet ja hoitavat sprayt ym. toimivat parhaiten, kun niitä käytetään yhdessä yhdessä erityisenä turkinhoito-ohjelmana.

Kylmäpuristettu helokkiöljy (EPO, evening primrose oil) sisältää monityydyttymättömiä rasvahappoja, kuten gammalinoleenihappoa (GLA). Helokkiöljy hoitaa ja ravitsee tehokkaasti ihoa ja ylläpitää luonnollista rasvakerrosta. Helokkiöljy valmistetaan ilman kemikaaleja mekaanisesti puristamalla, joka on hellävaraisin ja luonnollisin öljynvalmistusmenetelmä. Kuningatarhyytelö on yksi luonnon puhtaimmista proteiinimuodoista. Se sisältää kaikkia B-ryhmän vitamiineja sekä A-, C-, D-, E- ja K-vitamiineja. Lisäksi se sisältää tärkeitä mineraaleja, kahdeksaatoista aminohappoa ja muita tärkeitä ainesosia, kuten nukleiinihappoja (DNA ja RNA).

Laimennussuhde 1:10.

Pakkauskoot: 250 ml, 1000 ml