Golden Eagle Holistic Salmon
Golden Eagle Holistic Salmon Suurenna

Golden Eagle Holistic Salmon

Golden Eagle Holistic Salmon on suunniteltu erityisesti iho- ja/tai turkkiongelmista, kutinasta tai allergioista kärsiville koirille.

Tiedot

14,90 €

Lisätiedot

Golden Eagle Holistic Salmon -täysravinnossa käytetty lohi pyydetään Atlantin syvistä vesistä ja on säilötty luonnollisesti vitamiineilla. Lohi sisältää runsaasti Omega-3 -rasvahappoja (erityisesti DHA- ja EPA-rasvahappoja), jotka ovat erittäin tärkeitä sydämen, silmien sekä aivojen kehitykselle ja toiminnalle. Täydellinen luonnollinen ja holistinen kuivaruoka, joka sisältää korkealaatuista proteiinia lohesta, sopivasti hiilihydraattia sekä terveellisiä kasviksia ja hedelmiä. Ei sisällä kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita.

- Proteiinilähteinä lohi ja kananmuna.
- Energianlähteinä toimivat korkealaatuiset öljyt ja rasvat kanasta, lohesta ja pellavansiemenestä. Ne sisältävät runsaasti DHA- ja EPA-rasvahappoja, jotka tukevat sydämen, silmien ja aivojen terveyttä.
- Hiilihydraattilähteinä ruskea ja valkoinen kokojyväriisi ja kaura.
- Kuidun päälähteinä ovat juurikaskuitu ja tomaatti sekä niiden ohella kaura, peruna, riisi, porkkana ja omena. Monipuolinen yhdistelmä kuituja varmistaa suoliston tehokkaan toiminnan ja edistää ruokasulan tasaista kulkeutumista suoliston läpi.
- Sisältää hedelmiä ja vihanneksia, jotka kuuluvat olennaisesti holistiseen terveydenhoitoon.
- Golden Eagle täysravinnoille ominaiset, ainutlaatuiset Nutraceuticals- sekä BioHealth® ja Lactohealth® -lisäravinteet vaikuttavat myönteisesti koiran aineenvaihduntaan.

Koostumus: Lohijauho (>26%), kaurapuuro, valkoinen täysjyväriisi, tumma täysjyväriisi, lohenrasva (säilötty vitamiinein), juurikasjauho, kokojyvä pellavansiemen, porkkana, kananmuna (>3%), herne, alfalfa, kananmaksakastike, suola (natrox), merilevä, yucca, omena, glukosamiini, kondroitiini, karpalo, seleeni, betakarotiini, L-karnitiini, inuliini, beetaglukaani, FOS (>550 mg/kg), MOS (>550 mg/kg), maitohappobakteerit maitohappobakteerit Bacillus Acidophilus (DSM 13241) ja Enterococcus Faecium (DSM 10663), (1*10^9 CFU/g), vitamiinit ja hivenaineet.
Lisäravinteina ainutlaatuiset holistiset pre- ja probioottiset lisäravinteet BioHealth® ja Lactohealth®.
Ravintoaineet: Valkuainen 22 %, rasva 12 %, kuitu 3,8 %, tuhka 8,5 %, A-vitamiini 22 000 KY/kg, D-vitamiini 1450 KY/kg, E-vitamiini 200 KY/kg, kupari 20 mg/kg, kalkki 1,1 %, fosfori 0,8 %, Omega-6 2,2 %, Omega-3 2,0 %.

Pakkauskoot: 2 kg, 6 kg, 12 kg

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: