Applaws Adult Cat Chicken with Extra Salmon
Applaws Adult Cat Chicken with Extra Salmon Suurenna

Applaws Adult Cat Chicken with Extra Salmon

Laadukas kuivaruoka aikuisille kissoille. Sisältää 84% kanaa ja lohta, vihanneksia, luontaisia ainesosia sekä probioottia - ei sisällä viljoja.

Tiedot

13,90 €

Lisätiedot

Hypo-allergeeninen kuivaruoka, joka huomioi kaikki kissasi tarpeet.
Applawsin kuivaruuissa on tavoiteltu kissan luontaista ruokavaliota, joka sisältää paljon lihaa ja vain hyvin pienen määrän kasviksia.
Elintärkeän tauriinin ja proteiinin lähteenä on aito, laaduas lihaproteiini, jonka kissa hyödyntää merkittävästi paremmin kuin kasviperäisen. Vääränlaisen proteiinin tarjoaminen rasittaa kissan elimistöä ja saattaa pahimmassa tapauksessa aiheuttaa allergioita tai yliherkkyyksiä.
Kuivaruuan sisältämä lohiöljy on varma Omega-3 ja -6 rasvahappojen lähde, joka antaa eloa turkille ja ylläpitää ihon hyvinvointia.
Tuote ei sisällä keinotekoisia väri-, aromi- tai säilöntäaineita, vaan runsaasti lihaskuntoa ylläpitävää E-vitamiinia sisältävät sitrusuutteet ja hedelmäpohjaiset tokoferolit pitävät tuotteen tuoreena ja raikkaana.
Vastustuskyvyn tueksi tuotteessa on tilkka rosmariiniöljyuutetta, joka toimii rasvaliukoisena antioksidanttina. Kuivaruuan sisältämä panimohiivauute on yksi parhaista B-vitamiinin lähteistä ja karpalo DL-metioniinin rinnalla ovat tukemassa munuaisten hyvinvointia.

Koostumus: Kuivattu kananliha (50%), kuivattu lohi (13%), luuton kananjauheliha (13%), peruna, lohi (6%), sokerijuurikas, oluthiiva, lohiöljy (1% Omega-3 lähde), kanakastike (1%), kalakastike (0,5%), vitamiinit ja mineraalit, kananmuna, kasvikuituselluloosa (0,03%), natriumkloridi, kalsiumkarbonaatti, merilevä/rakkolevä, karpalo, DL-metioniini, kaliumkloridi, Yucca-uute, sitrushedelmäuute, rosmariiniuute.
Lisäaineet per kg:
Ravitsemukselliset lisäaineet: Vitamiinit: A-vitamiini (retinyyliasetaatti), 27850 IU/kg, D3-vitamiini (kolekalsiferoli), 1200 IU/kg, E-vitamiini (alfa-tokoferoliasetaatti), 615 IU/kg. Hivenaineet: Seleeni natriumseleniitistä 0,13 mg/kg, jodi kalsiumjodaatista vedetön 1,5 mg/kg, rauta sulfaattimonohydraatista 80 mg, kupari kuparisulfaattipentahydraatista 48 mg/kg, mangaani mangaanisulfaattimonohydraatista 38 mg/kg, sinkki sinkkisulfaattimonohydraatista 130 mg/kg.
Tekniset lisäaineet: E1705 Enterococcus faecium cernelle 68 (SF68, NCIMB 10415) 1000000000 cfu/kg, jota käytetään kissojen tasapainoisen suolistoflooran perustamiseen, ylläpitämiseen ja palauttamiseen. Luonnolliset antioksidantit: Sekatokoferoli.
Ravintoaineet: Proteiini 37%, öljyt ja rasvat 20%, raakakuitu 2,2%, tuhka 10,8%, kalsium 2,8%, fosfori 1,6% omega 6 3,5%, omega 3 1,4%, tauriini 2000 mg/kg.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: