Applaws Adult Cat Chicken with Extra Lamb
Applaws Adult Cat Chicken with Extra Lamb Suurenna

Applaws Adult Cat Chicken with Extra Lamb

Laadukas kuivaruoka aikuisille kissoille. Vähintään 80% kanaa, lammasta sekä vihanneksia, luontaisia ainesosia sekä probioottia - ei sisällä viljoja tai oluthiivaa.

Tiedot

4,50 €

Lisätiedot

Hypo-allergeeninen kuivaruoka, joka huomioi kaikki kissasi tarpeet.
Applawsin kuivaruuissa on tavoiteltu kissan luontaista ruokavaliota, joka sisältää paljon lihaa ja vain hyvin pienen määrän kasviksia.
Elintärkeän tauriinin ja proteiinin lähteenä on aito, laaduas lihaproteiini, jonka kissa hyödyntää merkittävästi paremmin kuin kasviperäisen. Vääränlaisen proteiinin tarjoaminen rasittaa kissan elimistöä ja saattaa pahimmassa tapauksessa aiheuttaa allergioita tai yliherkkyyksiä.
Kuivaruuan sisältämä lohiöljy on varma Omega-3 ja -6 rasvahappojen lähde, joka antaa eloa turkille ja ylläpitää ihon hyvinvointia.
Tuote ei sisällä keinotekoisia väri-, aromi- tai säilöntäaineita, vaan runsaasti lihaskuntoa ylläpitävää E-vitamiinia sisältävät sitrusuutteet ja hedelmäpohjaiset tokoferolit pitävät tuotteen tuoreena ja raikkaana.
Vastustuskyvyn tueksi tuotteessa on tilkka rosmariiniöljyuutetta, joka toimii rasvaliukoisena antioksidanttina. Kuivaruuan sisältämä karpalo DL-metioniinin rinnalla ovat tukemassa munuaisten hyvinvointia.

Koostumus: Kuivattu kana (48%), kuivattu lammas (20%), kuivattu peruna, kuivattu kananjauheliha (12%), juurikassulppu, siipikarjakastike, lohiöljy, vitamiinit ja kivennäisaineet, kuivattu kananmuna, kasvikuituselluloosa (0,03%), natriumkloridi, kalsiumkarbonaatti, merilevä/merihaura, karpalo, DL-metioniini, kaliumkloridi, Yucca-uute, sitrusuute, rosmariiniuute.
Lisäaineet:
Ravintolisäaineet: Vitamiinit: A-vitamiini (retinoliasetaatti), 27850 IU/kg, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) (IU7kg): 1200 IU/kg, E-vitamiini (alfa-tokoferoliasetaatti), 615 IU/kg. Hivenaineet: Seleeni natriumseleniitistä 0,13 mg/kg, jodi kalsiumjodaatista vedetön 1,5 mg/kg, rauta ferrosulfaattimonohydraatista 80 mg/kg, kupari kuparisulfaattipentahydraattina 48 mg/kg, mangaani mangaanisulfaattimonohydraattina 38 mg/kg, sinkki sinkkisulfaattimonohydraattina 135 mg/kg.
Tekniset lisäaineet: E1705 Enterococcus faecium cernelle 68 (SF68, NCIMB 10415) 1000000000 cfu/kg, jota käytetään kissojen tasapainoisen suolistoflooran perustamiseen, ylläpitämiseen ja palauttamiseen. Luontainen antioksidantti: Tokoferolin (E-vitamiini) ja rosmariiniuutteen sekoitus.
Ravintoainekoostumus: Proteiini 37%, raakarasva 17%, raakakuitu 2,5%, tuhka 10,9%, omega 6 3,3%, omega 3 1%, kalsium 2,7%, fosfori 1,6%, sisältää tauriinin luontaisen lähteen.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: