ZiwiPeak Dog Air-Dried Tripe & Lamb
ZiwiPeak Dog Air-Dried Tripe & Lamb Suurenna

ZiwiPeak Dog Air-Dried Tripe & Lamb

96% lihaa, sisäelimiä ja Uuden-Seelannin viherhuulisimpukkaa. Hellästi ilmakuivattu, herkullinen ja luonnollinen täysravinto, joka sopii kaikille koiraroduille, jokaiseen elämänvaiheeseen.

Tiedot

16,90 €

Lisätiedot

Uudessa-Seelannissa valmistettu koiranruoka on turvallinen ja terveellinen täysravinto, sillä se sisältää yhden korkealaatuisen proteiininlähteen ja sopii siksi erityisesti yliherkkyyksistä tai allergioista kärsiville koirille, mutta se soveltuu hyvin myös nirsompaankin makuun. Ruoka auttaa myös hillitsemään IBS:n ja IBD:n oireita.
Koostumukseltaan ruoka muistuttaa juuri sitä mitä se onkin; ilmakuivattuja lihapaloja.
Ziwi Peak koiranruuan raaka-aineina käytetään ainoastaan paikallisia, vapaana laiduntaneita sekä vastuullisesti kasvatettuja eläimiä.
Ruoka sisältää kaiken sen mitä koirasi tarvitsee - runsaasti energiaa sisältävä ravinto ylläpitää ihon sekä turkin terveyttä ja edistää koiran hyvinvointia mm. tehostamalla ruuansulatusta ja parantamalla koiran liikkuvuutta. Tuotteessa käytetään merilevää luonnollisena vitamiinien sekä mineraalien lähteenä ja nivelten hyvinvointia edistävät glukosamiini sekä kondroitiinisulfaatti saadaan Uuden-Seelannin viherhuulisimpukasta. Ruuan sisältämä lampaanmahaa ei ole kaltattu, höyrytetty tai valkaistu, jotta se pysyisi mahdollisimman luonnollisessa muodossaan ja säilyttäisi ruuansulatusta edistävät ominaisuutensa. Samalla lampaanmaha lisää myös maistuvuutta.
Huolellisesti valmistettu täysravinto ei sisällä lainkaan väri- tai säilöntäaineita, viljoja, maissia, vehnää, riisiä tai soijaa, perunaa tai bataattia, herneproteiinia, antibiootteja, kasvunedistäjiä, lihatuotannon sivutuotteita, kiinalaisia raaka-aineita, halpoja täyteaineita, etoksikiiniä tai glyseriiniä, vaan siihen on käytetty ainoastaan terveellisiä ja tarkoin valittuja raaka-aineita.
Ruoka pakataan pieninä erinä kerrallaan, jotta pakkaukseen saataisiin ainoastaan tuoreita aineksia ja se on pakattu näppärän kokoiseen pakkaukseen, jonka saa helposti avattua ja suljettua jälleen ilmatiiviisti.
Tuote tulisi käyttää noin kahdeksan viikon aikana avaamisesta. Säilötty luonnollisesti tokoferolisekoituksella.

Sisältö: 93% lammasta: lampaanmaha, liha, sydän, maksa, keuhko, munuaiset, luu. Uuden -seelannin viherhuulisimpukka (3%), lesitiini, sikuri-inuliini, kuivattu merilevä, merisuola, vitamiinit (E-vitamiini, B1-vitamiini, D3-vitamiini, foolihappo) ja mineraalit (Dikaliumfosfaatti, sinkki-aminohappoyhdiste, kupari-aminohappoyhdiste, rauta-aminohappoyhdiste, mangaani-aminohappoyhdiste, seleenihiiva), persilja.
Lisäaineet: Sodiumkloriitti 2700 mg/kg, sinkki-aminohappoyhdiste 380 mg/kg, kupari-aminohappoyhdiste 66 mg/kg, rauta-aminohappoyhdiste 65 mg/kg, mangaani-aminohappoyhdiste 36 mg/kg, seleenihiiva 45 mg/kg, D3-vitamiini 26 IU/kg.
Ravintoaineet: Raakavalkuainen 39%, raakarasvat 34%, raakakuitu 1%, kosteus 8%, tuhka 10%.
Energiaa 5200 kcal/kg tai noin 295 kcal/kauhallinen (sisältyy pakkaukseen).

Lisätietoa ravinnon sisällöstä löydät Ziwi Petsin omilta sivuilta.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: