Top Safe Alumiinihäkki
Alennettu hinta! Top Safe Alumiinihäkki Suurenna

Top Safe Alumiinihäkki

Tyylikäs Top Safe alumiinihäkki takaa nimensä mukaisesti turvallisen matkanteon.

Tiedot

Huomio: Enää muutama tuote varastossa!

143,40 €

-40%

Ennen 239,00 €

Lisätiedot

Laadukas ja tukeva Top Safe alumiinihäkki tarjoaa lemmikillesi turvallisen paikan taittaa pidempääkin matkaa. Onnettomuustilanteessa häkki estää koiraa sinkoutumasta kohti auton etuosaa ja onnettomuuden jälkeen koira on turvassa häkissään, se voidaan vaivattomasti nostaa toisen ajoneuvon kyytiin eikä lemmikki pääse shokkitilassa harhailemaan esimerkiksi liikenteen sekaan.
Top Safe häkin suunnittelussa on otettu turvallisuuden lisäksi huomioon myös tyylikkyys. Yksityiskohdat ovat harkittuja ja alumiininharmaa väritys sopii autoon kuin autoon. Alumiinihäkki sopii pienenkin auton kyytiin viiston muotoilunsa ansiosta ja todella kevytrakenteinen Top Safe alumiinihäkki on myös helppo siirtää autosta pois, kun sitä ei tarvita.
Lukittava ovi ja neljän seinän tukevat, paksut kalterit mahdollistavat koiran jättämisen huoletta autoon takaluukku auki ilmanvaihdon varmistamiseksi - otathan kuitenkin huomioon ettei koiraa voi kesähelteillä jättää autoon valvomatta missään tilanteessa. Korkealle umpinaisina jatkuvat taka- ja sivuseinät ehkäisevät koirankarvan ja roskien leviämistä häkistä autoon.
Alumiinihäkki on kätevä kasata, purkaa ja sen pintamateriaalit ovat todella helposti puhdistettavissa esimerkiksi kostealla liinalla.
Häkin mukana tulee kaksi lukkoon sopivaa avainta.
Runko: Alumiini, hopea.
Runkolevy: Puolikova kuitulevy (MDF).

Pieni alumiinihäkki: Pohja: Leveys n. 55 cm, syvyys n. 75 cm. Korkeus: n. 66 cm. Katto: Leveys n. 55cm, syvyys n. 44,5 cm. Paino: n. 10 kg.
Iso alumiinihäkki: Pohja: Leveys n. 65 cm, syvyys n. 92 cm. Korkeus: n. 66 cm. Katto: Leveys n. 65 cm, syvyys n. 61 cm. Paino: n. 14 kg.
Kulma: Häkin sisäänpäin kääntyvien päätyseinien ja esimerkiksi takapenkin / -kontin oven väliin jäävä rako on 15 cm molemmin puolin (häkin katon kohdalta mitattuna)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: