Maelson Soft Kennel, black/tan
Alennettu hinta! Maelson Soft Kennel, black/tan Suurenna

Maelson Soft Kennel, black/tan

Laadukas, kestävä ja ajaton kevythäkki monipuolisilla ominaisuuksilla!

Tiedot

52,77 €

-40%

Ennen 87,95 €

Lisätiedot

Häkki on erittäin helposti kokoontaitettava sekä koottava ja on todella kevyt kantaa koosta riippumatta. Rungon tolpat ovat kestävää, jauhemaalattua metallia. Turvallinen jousi mahdollistaa vaivattoman käytön sekä ehkäisee häkin tahattoman kokoontaittumisen.
Häkissä on kolme luukkua; katossa sekä yksi pitkällä- ja toinen lyhyellä sivulla. Monen ovivaihtoehdon vuoksi häkki on sovitettavissa myös ahtaampiin paikkoihin. Kestävästä materiaalista valmistetut ovet ja ikkunat kestävät myös häkkiajan harjoittelun ja vauhdikkaammankin menon.
Häkistä saa mukavan varjopaikan tai hämärän pesän nukkuvalle lemmikille suljettavien verhojen ansiosta. Vetoketjut ovat kestävät ja niissä on varmuuslukko, jottei lemmikki saa niitä auki sisäpuolelta.
Vedenpitävä pohja estää kosteuden pääsyn sisälle häkkiin ja Maelson onkin erittäin kätevä varuste esimerkiksi paljon matkustaville. Pohjalla on myös ihanan pehmoinen vaalea makuualusta.
Vahvasta nylonista valmistettu päällinen on irrotettavissa pesua varten. Kulmat on vahvistettu ylimääräisellä kankaalla.
Häkissä on myös turvallisuutta tuovat turvavyölenkit.

Eri kokojen mitat:
Koko 52: 52 x 33 x 33 cm.
Koko 72: 72 x 51 x 51 cm.
Koko 82: 82 x 59 x 59 cm.
Koko 92: 92 x 64 x 64 cm.
Koko 105: 105 x 72 x 81 cm.
Koko 120: 120 x 77 x 86 cm.
Väri: Musta, beige.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: