Kissan näyttelyhäkki, 65 cm

Kissan näyttelyhäkki, 65 cm

Helposti kuljetettava kevythäkki kissoille.

Tiedot

53,94 €

-40%

Ennen 89,90 €

Lisätiedot

Kevythäkki on pakattu vetoketjulliseen kantolaukkuun, jossa häkki pysyy suojassa pölyltä ja muulta lialta. Laukussa on säädettävä ja irrotettava olkahihna sekä pehmustettu kantokahva. Kantolaukun etupuolella on tarrallinen suuri tasku.
Kevythäkin etupuoli on kokonaan verkkokangasta ja siinä on 50 x 40 cm kokoinen vetoketjullinen oviluukku sekä pieni läpinäkyvä muovitasku esimerkiksi yhteystiedoille.
Takapuolella on lenkit viikatun kantolaukun säilytykseen.
Tuote sisältää pehmoisen teddykankaisen pohjallisen sekä irrotettavan 50x 50 cm riippumaton, joka asettuu verkkokankaan tasolle, mikä mahdollistaa ympäristön tarkkailun.
Toisella sivuista on 35 x 35 cm vetoketjullinen kangasluukku ja sivun yläosa on verkkokangasta. Toisessa päässä metallirenkaalla vahvistettu ja läpinäkyvällä muovitaskulla peitetty reikä mahdollistaa esimerkiksi veden tai ruuan antamisen kissalle niin ettei karkaaminen ole mahdollista. Reijän vieressä on kätevä, tarralla suljettava kankainen tasku.
Katolla kankainen kantokahva.
Pohjan jokaiseen nurkkaan on kiinnitetty kankainen lenkki esimerkiksi maakiinnitystä varten. Kiinnitysvaarnat eivät sisälly pakkaukseen.

Kevythäkin ulkomitat: 65 x 65 x 65 cm.
Värivaihtoehdot: Violetti ja musta.