Naturis Fresh Meat Maha 650 g Suurenna

Naturis Fresh Meat Maha 650 g

50266

Suosittu, tuoreista raaka-aineista valmistettu Naturis-ravinto, josta on moneksi!

Tiedot

4,95 €

7,62 € / kg

Lisätiedot

Höyryttämällä kypsennetty ateria ei sisällä viljoja, säilöntäaineita tai väriaineita. Valmistusmenetelmänsä ansiosta maha säilyttää makunsa, ravintoarvonsa sekä helposti imeytyvän muotonsa. Kätevästi säilytettävät Naturis Fresh Meat -ravintopakkaukset kulkevat helposti ja vaivattomasti mukana, ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi raakaruoan tilalla matkoilla.
Naturis-ravinto pilkkoutuu helposti jopa koulutusmakupaloiksi, sillä ne pitävät muotonsa hyvin, eivätkä murene tai sotke sormia - ja maistuvat varmasti!
Tuotteen voi myös pakastaa joko paloina tai kokonaisena, jolloin siitä riittää entistä pidempiin herkutteluhetkiin.

Maistuu myös kissoille!

Sisältö: 96% tuoretta naudanmahaa, 3% perunatärkkelystä (kiinteä muoto), 1% merilevää (kivennäis- ja hivenaineet). Proteiini 15,1% / Rasva 18,5% / Kosteus 54,6%.
Valmistus: Tuore maha, joka on kypsennetty höyryttämällä ja pakattu vakuumiin. Naturis ruokamakkaroissa ei ole lisättyä kalsiumia tai fosforia vaan ne tulevat luonnollisista lähteistä.
Säilytys: Avaamattoman tuotteen säilytys kuivassa ja viileässä. Säilyy avaamattomana 12 kk valmistuspäivästä. Avattuna jääkaapissa enintään 5 vuorokautta.
Tarjoilu: Huoneenlämpöisenä.
Päivittäinen annostus: Noin 30 g / elopainokilo.