CAMO DOUBLE Liivivaljas

CAMO DOUBLE Liivivaljas

Maastokuvioinen liivivaljas on tyylikäs varuste lemmikillesi!

Tiedot

23,90 €

Lisätiedot

Kaksikerroksinen liivivaljas on pehmoinen ja mukava varuste yhteisiin ulkoiluhetkiin. Valjaiden päällä on sileä painettu camo-kuosi, joka hylkii likaa ja karvaa. Liivin sisäpuolelta löytyy hengittävä MESH-materiaali. Valjaat on helppo pukea ja riisua myös aralle lemmikille, sillä se saa itse astua valjaisiin. Selän päällä oleva tarra- + pikalukkokiinnitys on nopea sulkea ja avata. Myötäilevät ja säädettävät valjaat soveltuvat erityisesti pennuille sekä reaktiivisille pienille koirille, joilla nopeat nykäisyt ovat arkipäivää. Paineen tasaisesti jakava liivivaljas sopii kuitenkin kaikille pienille koirille sekä myös kissoille.
Valjaan kanttaukset ovat pehmeää neulosta ja laadukkaat materiaalit hylkivät likaa, joten koirasi herkkä iho on turvattu! Reunaa kiertävä heijastintere on lisäämässä turvallisuutta liikenteen seassa.
Kiinnitä talutin valjaan selässä oleviin molempiin renkaisiin, jolloin mahdollinen vetämisestä aiheutuva paine jakautuu lemmikin keholle tasaisesti.

Pesu: Voidaan pestä 30 asteisessa vedessä. Metalliosien vuoksi valjas kannattaa laittaa pesupussiin konepesun ajaksi. Suorista valjas kuivumaan, ei saa laittaa kuivausrumpuun.
Värit: Katseet kääntävä oranssi Rainbow -camo sekä musta Classic -camo, jota koristaa perinteisen vihreä maastokuvio.
Mitat ja suuntaa antavat rotusuositukset:

Koko   Rinnan mitta   Paino   Rotusuositus  
Teacup   24-28 cm   1,5-2,0 kg   Pikkuiset pennut, miniatyyrikoirat
XXS   28-35 cm   1,9-3,0 kg   Pennut, chihuahuat, griffonit
XS   33-42 cm   3,0-4,5 kg   Maltankoirat, kääpiökoirat
S   40-50 cm   4,0-6,5 kg   Kääpiövillakoirat, mäyräkoirat
M   48-56 cm   6,0-13 kg   Mopsit, Beaglet
L   56-64 cm   12,5-20 kg   Cockerspanielit, Ranskanbulldogit