Myydyimmät

1

Tietoja

Tuotemerkit

Erikoistarjoukset

Tavarantoimittajat

Ei toimittajia

Asiasanat

Tuotteiden tilaaminen

Henkilötietojen käsittely

Tuotteiden hinnat ja tuotetiedot

Tilausvahvistus

Toimitusaika

Toimitus- ja maksutavat

Minimitilausraja

Vaihto- ja palautusoikeus

Reklamaatiot

Tilauksen peruminen

Vastuu

Ylivoimainen este (force majeure)

Yhteystiedot

1. Tuotteiden tilaaminen
Tuotteet tilataan Koiralle.fi verkkokaupan kautta. Sitova tilaus syntyy, kun asiakas tekee tilauksen Koiralle.fi -verkkokaupasta onnistuneesti ja saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen.

Mikäli tilattu tuote on loppunut varastosta, pidätetään oikeus korvata se saman tasoisella, vastaavalla tuotteella. Mikäli vastaavaa tuotetta ei pystytä toimittamaan tai tilattu tuote on poistunut valikoimasta, asiasta ilmoitetaan asiakkaalle joko sähköpostitse tai soittamalla annettuun matkapuhelinnumeroon heti tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Tilausta ei voi muuttaa (esim. lisätä tuotteita) sen jälkeen, kun se on tehty ja maksettu Koiralle.fi -verkkokaupassa.

Toimitamme tuotteita ainoastaan kotimaahan / Only domestic deliveries.

Emme vastaa verkkokaupassa olevista teknisistä virheistä, kirjoitusvirheistä tai tuotteiden loppumisesta.


2. Henkilötietojen käsittely
Koiralle.fi käyttää asiakkaidensa henkilötietoja asiakassuhteiden hallinnoimiseen ja omiin markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Mikäli asiakas ei halua tietojaan käytettävän markkinointitarkoituksiin, asiakkaan tulee lähettää siitä kirjallinen pyyntö osoitteeseen asiakaspalvelu@koiralle.fi. Koiralle.fi ei luovuta asiakkaidensa henkilötietoja edelleen kolmansille osapuolille.


3. Tuotteiden hinnat ja tuotetiedot
Veloitamme tuotteet tilaushetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksuja, toimitus- ja käsittelymaksut ilmoitetaan aina erikseen (kts. kohta 6. Toimitus- ja maksutavat). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tuotetiedoissa kerrotaan tarkemmin tuotteesta (mihin käyttöön tuote soveltuu, tuotteen koko ja paino yms.).

Emme vastaa verkkokaupassa olevista teknisistä virheistä, kirjoitusvirheistä tai tuotteiden loppumisesta.


4. Tilausvahvistus
Tilattuasi tuotteet onnistuneesti saat tilauksen teon yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen, jossa kerrotaan tilauksesi sisältö ja loppusumma. Saat myös muutaman vuorokauden sisällä tilauksen teosta sähköpostiisi “Tilauksesi on pakattu” -viestin, jonka mukana saat tietoosi tilauksesi lähetystunnuksen. Lähetystunnuksella voit seurata tilauksesi matkaa toimituksen mukaan joko Itellan (Postin) tai Kiitolinjan sivuilta.


5. Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan varastoltamme 1-3 arkipäivässä, poikkeuksena tarhapaketit ja koirankopit, joiden toimitusaika on yleensä 2-5 arkipäivää. Arkipäiviin ei lueta viikonloppuja eikä arkipyhiä. Toimitus riippuu myös kuljetusliikkeiden toiminnan sujuvuudesta. Emme vastaa viivästyneen toimituksen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

Alle 35 kg tilaukset: Postin kotiinkuljetus, toimitus lähimpään postiin, toimitus Postin pakettiautomaattiin  -  toimitusaika yleensä 1-3 arkipäivää

Suuret tilaukset ja yli 35 kg tilaukset: Kiitolinjan toimittamana (rahtitoimituksena)  -  toimitusaika yleensä 1-5 arkipäivää

Tarhatoimitusten toimitusaika on yleensä n. 2-5 arkipäivää.

6. Toimitus- ja maksutavat

Alle 35 kg tilaukset toimitetaan lähimpään postiin, postin pakettiautomaattiin tai postin kotiinkuljetuksella riippuen siitä, mikä toimitustapa on tilauksen teon yhteydessä valittu. Postipaketin enimmäismitat 120 cm x 60cm x 60 cm. Postin pakettiautomaattiin menevien pakettien enimmäismitat 60cm x 36cm x 60cm.

HUOM! Postipaketin maksimipaino on 35 kg pakkausmateriaaleineen! Joten todellisuudessa tilauksen paino saa olla enintään 33 kg, koska laskemme 2 kg pakkausmateriaaleihin.

Suuret tilaukset (isot ruoka- ja tarviketilaukset sekä tarhaustuotetilaukset) ja yli 35 kg tilaukset toimitetaan lavatoimituksena Kiitolinjalla.

Koiralle.fi:llä on oikeus muuttaa tilauksen toimitustapaa tarvittaessa.

Toimitusmaksut:

Toimitus lähimpään Postiin 2,90 €, yli 49 € tilaukset 0 €

Toimitus Postin pakettiautomaattiin 2,90 €, yli 49 € tilaukset 0 €

Toimitus kotipihalle 7,90€, yli 49 € tilaukset toimitusmaksu 5 €

 Pakettiin mahtuvat tilaukset toimitetaan Postin välityksellä, lavatoimitukset Kiitolinjalla.

7. Minimitilausraja

Vähimmäistilausmäärä verkkokaupasta tilattaessa on 20 € (tuotteiden hinta, ei sisällä toimitusmaksuja).

MAKSUTAVAT

koiralle.fi -nettikaupassa voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla. Maksaminen on vaivatonta ja turvallista. 

Maksaminen verkkopankissa: Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Voit maksaa seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla OP, Nordea, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Säästöpankki, Nooa, POP, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken. 
Maksut Visa, Visa Electron, American Express tai MasterCard-korteilla: Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron, American Express tai MasterCard-korteilla, koiralle.fi  toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

 

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 1000€ ostoissa. Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.

Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 3,80 euron laskutusmaksu.
Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta.

Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 3,80 euroa kuukaudessa.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

7. Vaihto- ja palautusoikeus
Kuluttaja-asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus ei koske avattuja ruokasäkkejä. Poistotuotteilla ei ole myöskään 
vaihto-/palautusoikeutta.


Tuotteet toimitetaan asiakaspalautuksena Koiralle.fi verkkokaupalle, jolloin Koiralle.fi maksaa palautuksesta / vaihdosta aiheutuneet postikulut. Palautettavan / vaihdettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen ja tuotteiden mukaan on liitettävä täytetty asiakaspalautuskortti, jonka asiakas saa tilauksensa mukana. Maksettujen tuotteiden palautusrahat maksetaan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille. Asiakas täyttää pankkitilinsä numeron palautuskortin tilinumero-kohtaan. Käsittelemme palautuksesi 14 vuorokauden sisällä palautuspaketin saapumisesta varastollemme. Huomioithan, että palautuksen kuljetuksessa menee joitakin päiviä. Käsittelyajan lisäksi palautettavien rahojen siirtyminen ja näkyminen tililläsi saattaa viedä useamman pankkipäivän, pankistasi riippuen. Tarhapalautuksissa on oltava yhteydessä asiakaspalveluumme.

Ohjeet tuotevaihdon tai -palautuksen tekemiseen
Tilauksen mukana saatuun asiakaspalautuskorttiin merkitään:
- mikä tuote halutaan vaihtaa tai palauttaa,
- syy, miksi tuote halutaan palauttaa,
- mahdollinen tilinumero, jonne rahapalautus palautetuista tuotteista tehdään.

Palautettava / vaihdettava tuote pakataan huolellisesti, jotta se ei vahingoitu matkalla, mahdollisuuksien mukaan samaan pakkaukseen kuin, missä tuote on asiakkaalle saapunut.

Palautus tulee tehdä postin asiakaspalautus-osoitekorttia käyttäen, jonka saa postista. Kirjoita osoitteeksi: Asiakaspalautus, Koiralle.fi, Killinkoskentie 23, 34800 VIRRAT. Postimaksu on valmiiksi maksettu. Pyydä Postista asiakaspalautuksesta kuitti todisteeksi.

Lavatilauksien (isot ruoka- ja tarviketilaukset sekä tarhaustuotetilaukset) palautus, ole ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@koiralle.fi puh. 010 4069 803.

8. Reklamaatiot

Reklamaatioista tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme seitsemän (7) vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

TUOTTEIDEN TAKUU

Koiralle.fi -verkkokaupan tuotteilla on normaali materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Joillakin tuotteilla on määritelty pidempi takuuaika (esim. turkinkuivaajat, trimmauskoneet). Takuuaika kerrotaan tuotteen tiedoissa ja tilauksen mukana olevalle lähetteelle tulostuu takuuaika. 

Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-, Jämpti Pro - ja Jämpti Eco -tarhaelementit sekä Jämpti-koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin ei kuulu kuljetusvauriot (aiheuttaja korvaa), koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta. Toisinaan koiratarhaelementeissä saattaa olla tuotteen kestävyyden kannalta merkityksettömiä säilytyksen, maalauksen tai kuljetuksen aikana syntyneitä pieniä, kosmeettisia pintavaurioita (mm. pienet naarmut tai nirhaumat maalipinnassa). Vaurioiden peittämiseksi maalattujen elementtien mukana toimitetaan paikkamaali. Huomioitavaa on, että virheet ovat harmittomia ja pintapuolisia - maalin alla on luja sähkösinkitys, joka suojaa elementtiä ruostumiselta. Sama koskee kuumasinkittyjä elementtejä, joiden käyttölujuuteen pintapuoliset em. syistä aiheutuneet epätäydellisyydet eivät vaikuta.

Jämpti-tarhaustuotteiden takuukortti aukeaa TÄSTÄ

9. Tilauksen peruminen
Tilauksen voi perua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@koiralle.fi tai soittamalla Koiralle.fi asiakaspalvelun numeroon 010 4069 803 (asiakaspalvelu palvelee arkisin 8-16). Tilauksen perumisen jälkeen Koiralle.fi palauttaa rahat asiakkaan tilille tai mitätöi mahdollisen laskun.

10. Vastuu
Koiralle.fi verkkokaupan vastuu kuluttaja-asiakkaiden osalta määräytyy kuluttajansuojalain säännösten mukaan.

Koiralle.fi verkkokaupan vastuu yritysasiakkaita kohtaan rajoittuu virheellisten, viivästyneiden tai puuttuneiden tuotteiden hinnan palauttamiseen. Emme vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista.

11. Ylivoimainen este (force majeure)

Koiralle.fi ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Koiralle.fi -verkkokaupan kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan sen toimintaa haittaavan tai estävän seikan vuoksi (force majeure).
Emme vastaa siitä, jos tilauksesi ei tule perille tietoverkon tai tietoliikenneyhteyksien toimimattomuuden vuoksi.

12. Yhteystiedot
Koiralle.fi

Killinkoskentie 23, 34800 Virrat
asiakaspalvelu@koiralle.fi
puh. 010 4069 803

Y-tunnus: 1447024-9