Myydyimmät

1

Tietoja

Tuotemerkit

Uudet tuotteet

Erikoistarjoukset

Tavarantoimittajat

Ei toimittajia

Asiasanat

Tuotteiden tilaaminen

Henkilötietojen käsittely

Tuotteiden hinnat ja tuotetiedot

Tilausvahvistus

Toimitusaika

Toimitus- ja maksutavat

Minimitilausraja

Vaihto- ja palautusoikeus

Reklamaatiot

Tilauksen peruminen

Vastuu

Ylivoimainen este (force majeure)

Yhteystiedot

1. Tuotteiden tilaaminen
Tuotteet tilataan Koiralle.fi verkkokaupan kautta. Sitova tilaus syntyy, kun asiakas tekee tilauksen Koiralle.fi -verkkokaupasta onnistuneesti ja saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen.

Mikäli tilattu tuote on loppunut varastosta, pidätetään oikeus korvata se saman tasoisella, vastaavalla tuotteella. Mikäli vastaavaa tuotetta ei pystytä toimittamaan tai tilattu tuote on poistunut valikoimasta, asiasta ilmoitetaan asiakkaalle joko sähköpostitse tai soittamalla annettuun matkapuhelinnumeroon heti tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Tilausta ei voi muuttaa (esim. lisätä tuotteita) sen jälkeen, kun se on tehty ja maksettu Koiralle.fi -verkkokaupassa.

Toimitamme tuotteita ainoastaan kotimaahan / Only domestic deliveries.

Emme vastaa verkkokaupassa olevista teknisistä virheistä, kirjoitusvirheistä tai tuotteiden loppumisesta.


2. Henkilötietojen käsittely
Koiralle.fi käyttää asiakkaidensa henkilötietoja asiakassuhteiden hallinnoimiseen ja omiin markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Mikäli asiakas ei halua tietojaan käytettävän markkinointitarkoituksiin, asiakkaan tulee lähettää siitä kirjallinen pyyntö osoitteeseen asiakaspalvelu@koiralle.fi. Koiralle.fi ei luovuta asiakkaidensa henkilötietoja edelleen kolmansille osapuolille.


3. Tuotteiden hinnat ja tuotetiedot
Veloitamme tuotteet tilaushetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksuja, toimitus- ja käsittelymaksut ilmoitetaan aina erikseen (kts. kohta 6. Toimitus- ja maksutavat). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tuotetiedoissa kerrotaan tarkemmin tuotteesta (mihin käyttöön tuote soveltuu, tuotteen koko ja paino yms.).

Emme vastaa verkkokaupassa olevista teknisistä virheistä, kirjoitusvirheistä tai tuotteiden loppumisesta.


4. Tilausvahvistus
Tilattuasi tuotteet onnistuneesti saat tilauksen teon yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen, jossa kerrotaan tilauksesi sisältö ja loppusumma. Saat myös muutaman vuorokauden sisällä tilauksen teosta sähköpostiisi “Tilauksesi on pakattu” -viestin, jonka mukana saat tietoosi tilauksesi lähetystunnuksen. Lähetystunnuksella voit seurata tilauksesi matkaa toimituksen mukaan joko Itellan (Postin) tai Kiitolinjan sivuilta.


5. Toimitusaika


Pääsääntöisesti tilaukset saapuvat kolmen (3) arkipäivän sisällä. Huomioithan kuitenkin rahtitoimitukset (isommat ruoka- ja tarviketilaukset sekä tarhaustuotetilaukset): rahtitoimitusten toimitusaika on 1-5 arkipäivää. Kaikista mahdollisista viivästyksistä ilmoitetaan välittömästi.

Alle 35 kg tilaukset: Postin kotiinkuljetus, toimitus lähimpään postiin, toimitus Postin pakettiautomaattiin  -  toimitusaika 1-3 arkipäivää

Suuret tilaukset ja yli 35 kg tilaukset: Kiitolinjan toimittamana (rahtitoimituksena)  -  toimitusaika 1-5 arkipäivää

Tarhatoimitusten toimitusaika on n. 2-5 arkipäivää.

6. Toimitus- ja maksutavat

Alle 35 kg tilaukset toimitetaan lähimpään postiin, postin pakettiautomaattiin tai postin kotiinkuljetuksella riippuen siitä, mikä toimitustapa on tilauksen teon yhteydessä valittu. Postipaketin enimmäismitat 120 cm x 60cm x 60 cm. Postin pakettiautomaattiin menevien pakettien enimmäismitat 60cm x 36cm x 60cm.

HUOM! Postipaketin maksimipaino on 35 kg pakkausmateriaaleineen! Joten todellisuudessa tilauksen paino saa olla enintään 33 kg, koska laskemme 2 kg pakkausmateriaaleihin.

Suuret tilaukset (isot ruoka- ja tarviketilaukset sekä tarhaustuotetilaukset) ja yli 35 kg tilaukset toimitetaan lavatoimituksena Kiitolinjalla.

Koiralle.fi:llä on oikeus muuttaa tilauksen toimitustapaa tarvittaessa.

Toimitusmaksut:

Toimitus lähimpään Postiin 2,90 €, yli 49 € tilaukset 0 €

Toimitus Postin pakettiautomaattiin 2,90 €, yli 49 € tilaukset 0 €

Toimitus kotipihalle 7,90€, yli 49 € tilaukset toimitusmaksu 5 €

 Pakettiin mahtuvat tilaukset toimitetaan Postin välityksellä, lavatoimitukset Kiitolinjalla.

7. Minimitilausraja

Vähimmäistilausmäärä verkkokaupasta tilattaessa on 20 € (tuotteiden hinta, ei sisällä toimitusmaksuja).

MAKSUTAVAT

koiralle.fi -nettikaupassa voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla. Maksaminen on vaivatonta ja turvallista. 

Maksaminen verkkopankissa: Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Voit maksaa seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla OP, Nordea, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Säästöpankki, Nooa, POP, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken. 
Maksut Visa, Visa Electron, American Express tai MasterCard-korteilla: Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron, American Express tai MasterCard-korteilla, koiralle.fi  toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

 logo_grey.png?height=40

Luottotietojen tarkistus

Oston yhteydessä tehdään luottopäätös, mikä voi edellyttää luottotietojesi tarkistamista. Emme luovuta luottotietojasi pankeille tai muille luotonantajille.

Siirtyminen joustavaan erämaksuun

Eräpäivänä voit joko maksaa koko ostoksen ilman korkoa tai alkaa maksaa erissä kuukausittain 22 %:n korolla. Voit hakea laskun muuttamista joustavaksi erämaksuksi maksamalla kokonaissummaa pienemmän summan. Joustava erämaksu tarkoittaa, että maksat omaan tahtiisi – kuukausittainen minimisumma on 1 % jäljellä olevasta velasta, kuitenkin vähintään 5 euroa. Veloitamme lisäksi käsittelymaksun 3,95 €/kk, jos maksat kertaluottoja kuukausittain erissä (veloitamme siis enintään yhden käsittelymaksun/kk, vaikka sinulla olisi useita kertaluottoja). Voit milloin tahansa maksaa koko luoton pois kerralla.

Esimerkki: Jos teet ostoksen marraskuun alussa ja maksat koko ostoksen helmikuussa eräpäivään mennessä, kertaluoton todellinen vuosikorko 500 €:n ostokselle 3,99 €:n aloitusmaksulla on 4,88 %. Kertaluoton kokonaiskustannus on 503,99 € (jos maksat koko ostoksen eräpäivään mennessä). Jos siirryt joustavaan erämaksuun, esimerkiksi 1000 €:n ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 98 €:n kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 34,64 %, ja luoton kokonaiskustannus on 1171 €.

Maksamattomasta laskusta veloitetaan 5 euron muistutusmaksu.

Kampanjalaskuun sovelletaan Klarnan yleisiä luottosopimusehtoja.

Linkki vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään soveltuvan lain mukaisesti. Klarna käsittelee henkilötietoja lähinnä henkilöllisyyden tarkistamiseen, asiakasanalyyseihin, luottokelpoisuuden tarkistamiseen, markkinointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Henkilötunnusta käytetään asiakastunnuksena Klarnan järjestelmässä. Tarkempia tietoja henkilötietojen käsittelystä saat Klarnan tietosuojaselosteesta.

Käyttämällä Klarnan maksutapoja hyväksyt sen, että käsittelemme henkilötietojasi Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti muun muassa luovuttamalla niitä yhteistyökumppaneillemme ja siirtämällä niitä Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon (09) 425 99 771. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8–18.

Luotonantaja on Klarna Bank AB (julk.), yhteisötunnus 556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Klarna on luottomarkkinayhtiö, jota valvoo Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen (Box 7821, 103 97 Tukholma).

Klarna Bank AB (julk.), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm

Yritystunnus: 556737-0431. www.klarna.fi

Lue ehdot myös täältä >>

Osta nyt, maksa jälkikäteen!

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
 • Maksuaika aina 14 vuorokautta
 • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
 • Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus*
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
 • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Laskutusmaksu 4,90 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 7,50 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Lasku lähetetään sähköpostitse tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. 

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

* Ei koske kaikkia tuotteita, esim. lentomatkoja, tapahtumia tai räätälöityjä tuotteita.


 

Maksa erissä alkaen 9 € / kk

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä
 • Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta
 • Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja
 • Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
 • Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
 • Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Yleiset ehdot löydät täältä.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.


 

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 1000€ ostoissa. Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.

Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 3,80 euron laskutusmaksu.
Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta.

Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 3,80 euroa kuukaudessa.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

7. Vaihto- ja palautusoikeus
Kuluttaja-asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus ei koske avattuja ruokasäkkejä. Poistotuotteilla ei ole myöskään 
vaihto-/palautusoikeutta.


Tuotteet toimitetaan asiakaspalautuksena Koiralle.fi verkkokaupalle, jolloin Koiralle.fi maksaa palautuksesta / vaihdosta aiheutuneet postikulut. Palautettavan / vaihdettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen ja tuotteiden mukaan on liitettävä täytetty asiakaspalautuskortti, jonka asiakas saa tilauksensa mukana. Maksettujen tuotteiden palautusrahat maksetaan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille. Asiakas täyttää pankkitilinsä numeron palautuskortin tilinumero-kohtaan. Rahapalautukset näkyvät asiakkaan tilillä n. kahden viikon kuluttua asiakkaan jätettyä palautuspaketin Postiin.

Ohjeet tuotevaihdon tai -palautuksen tekemiseen
Tilauksen mukana saatuun asiakaspalautuskorttiin merkitään:
- mikä tuote halutaan vaihtaa tai palauttaa,
- syy, miksi tuote halutaan palauttaa,
- mahdollinen tilinumero, jonne rahapalautus palautetuista tuotteista tehdään.

Palautettava / vaihdettava tuote pakataan huolellisesti, jotta se ei vahingoitu matkalla, mahdollisuuksien mukaan samaan pakkaukseen kuin, missä tuote on asiakkaalle saapunut.

Palautus tulee tehdä postin asiakaspalautus-osoitekorttia käyttäen, jonka saa postista. Kirjoita osoitteeksi: Asiakaspalautus, Koiralle.fi, Killinkoskentie 23, 34800 VIRRAT. Postimaksu on valmiiksi maksettu. Pyydä Postista asiakaspalautuksesta kuitti todisteeksi.

Lavatilauksien (isot ruoka- ja tarviketilaukset sekä tarhaustuotetilaukset) palautus, ole ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@koiralle.fi puh. 010 4069 803.

8. Reklamaatiot

Reklamaatioista tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme seitsemän (7) vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

TUOTTEIDEN TAKUU

Koiralle.fi -verkkokaupan tuotteilla on normaali materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Joillakin tuotteilla on määritelty pidempi takuuaika (esim. turkinkuivaajat, trimmauskoneet). Takuuaika kerrotaan tuotteen tiedoissa ja tilauksen mukana olevalle lähetteelle tulostuu takuuaika. 

Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-, Jämpti Pro - ja Jämpti Eco -tarhaelementit sekä Jämpti-koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin ei kuulu kuljetusvauriot (aiheuttaja korvaa), koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta. Toisinaan koiratarhaelementeissä saattaa olla tuotteen kestävyyden kannalta merkityksettömiä säilytyksen, maalauksen tai kuljetuksen aikana syntyneitä pieniä, kosmeettisia pintavaurioita (mm. pienet naarmut tai nirhaumat maalipinnassa). Vaurioiden peittämiseksi maalattujen elementtien mukana toimitetaan paikkamaali. Huomioitavaa on, että virheet ovat harmittomia ja pintapuolisia - maalin alla on luja sähkösinkitys, joka suojaa elementtiä ruostumiselta. Sama koskee kuumasinkittyjä elementtejä, joiden käyttölujuuteen pintapuoliset em. syistä aiheutuneet epätäydellisyydet eivät vaikuta.

Jämpti-tarhaustuotteiden takuukortti aukeaa TÄSTÄ

9. Tilauksen peruminen
Tilauksen voi perua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@koiralle.fi tai soittamalla Koiralle.fi asiakaspalvelun numeroon 010 4069 803 (asiakaspalvelu palvelee arkisin 8-16). Tilauksen perumisen jälkeen Koiralle.fi palauttaa rahat asiakkaan tilille tai mitätöi mahdollisen laskun.

10. Vastuu
Koiralle.fi verkkokaupan vastuu kuluttaja-asiakkaiden osalta määräytyy kuluttajansuojalain säännösten mukaan.

Koiralle.fi verkkokaupan vastuu yritysasiakkaita kohtaan rajoittuu virheellisten, viivästyneiden tai puuttuneiden tuotteiden hinnan palauttamiseen. Emme vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista.

11. Ylivoimainen este (force majeure)

Koiralle.fi ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Koiralle.fi -verkkokaupan kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan sen toimintaa haittaavan tai estävän seikan vuoksi (force majeure).
Emme vastaa siitä, jos tilauksesi ei tule perille tietoverkon tai tietoliikenneyhteyksien toimimattomuuden vuoksi.

12. Yhteystiedot
Koiralle.fi

Killinkoskentie 23, 34800 Virrat
asiakaspalvelu@koiralle.fi
puh. 010 4069 803

Y-tunnus: 1447024-9