Kana Collection Tartten tilaa!! Talutin

Kana Collection Tartten tilaa!! Talutin

P3161

Kiroileva siili - Tartten tilaa!! on tuotesarja koirakoille, jotka tarvitsevat ympärilleen tavallista enemmän omaa tilaa ulkona esim. ohitustilanteissa.

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

0,00 €

-20%

Ennen

Lisätiedot

Suomessa taluttimeen kiinnitetyn keltaisen nauhan merkitystä on tuotu esiin "Anna tilaa keltaiselle" -kampanjalla vuodesta 2014 alkaen. Kana vei idean pidemmälle ja keksi valmistaa kokonaisen taluttimen pantoineen keltaisina. Kokonaisuuden viimeistelee taiteilija Milla Paloniemen naseva ja humoristinen siili-grafiikka - kuka se voisikaan paremmin vaatia pysymään loitolla kuin kiukkuinen ja ärräpäitä päästelevä Kiroileva Siili?

Taluttimessa on 3M-heijastintehosteet lisäämässä turvallisuutta pimeässä liikuttaessa. Taluttimen koiranpuoleisessa päässä on ekstra-käsilenkki helpottamassa koiran ottamista lähietäisyydelle.

Hauskat, tyylikkäät, turvalliset ja mielikuvitukselliset Kana Collection -koiravarusteet suunnittelee suomalainen artisti ja juontaja Kana. Tuotteet valmistetaan huolella pienessä ompelimossa Virossa. Pantavelhona Kana on toiminut jo vuodesta 2009; ensin hand made -mittatilauskonseptilla ja vuodesta 2013 alkaen laajemmin lanseerattuaan ensimmäiset mallistonsa.

Kiroileva siili - Tartten tilaa!! -nylontalutin on saatavana 180 cm ja 3 m pituisena BGB- tai pistoolilukolla.

Koot:
Koko   Pituus    Leveys  Lukko
S180 cm2,0 cmPistooli
M180 cm2,5 cmPistooli
S180 cm2,0 cmBGB
M180 cm2,5 cmBGB
S300 cm2,0 cmPistooli
M300 cm2,5 cmPistooli
S300 cm2,0 cmBGB
M300 cm2,5 cmBGB

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: