Alennettu hinta! Jämpti Pro Medi PLUS Kuumasinkitty 1+9 -tarhapaketti Suurenna

Jämpti Pro Medi PLUS Kuumasinkitty 1+9 -tarhapaketti

TP5019319

789,00 €

-70,00 €

Ennen 859,00 €

Lisätiedot

Valmis tarhapaketti kuumasinkityistä 184 cm korkeista tarhaelementeistä. Pakettiin kuuluu 1 ovielementti ja 9 peruselementtiä (elementin koko lev. 200 x kork. 184 cm).

Tarha on erittäin helppo koota - pystyttämiseen tarvitaan vain yhtä työkalua. Elementit yhdistetään toisiinsa kiinnikkeillä (huom. yksi kiinnike tuo n. 3,5 cm lisää pituutta elementtien väliin). Tarhan ovielementin ovi aukeaa molempiin suuntiin ja se on helppo sulkea tarhan sisä- ja ulkopuolelta.

Jämpti Pro kuumasinkityt tarhaelementit kestävät raskastakin käyttöä. Kuumasinkitys suojaa tarhaa ruostumiselta vuosiksi eteenpäin. Kestävyytensä ja konstailemattomuutensa ansiosta Jämpti Pro kuumasinkityt tarhat ovat erityisesti ammattilaisten ja metsämiesten suosiossa. Tarha muodostuu verkkoelementeistä ja pyöreän kehysputkensa ansiosta sen voi muotoilla haluttuun muotoon ja epätasaiseenkin maastoon. Verkon materiaalipaksuus on 4 mm ja silmäkoko 50 x 100 mm. Toimitusaika on n. 1-2 viikkoa.

Jämpti Pro -tarhoihin on saatavilla kattava määrä erilaisia lisävarusteita, kuten ylikiipeämisesteet, eteinen, tunneli tarhasta koppiin sekä erilaisia tarhan ulko- ja sisäpuolelle kiinnitettäviä ruokakuppeja.

15 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: